Godmorgon <3

Tänkte visa att jag lever, eller aa egentligen inte. Först åker ju på världens förskylning och nu magsjuka.. BAJS, kan inte träna och inte jobba. Så just nu ligger jag med mamma i sängen som också är magsjuk och bara myser. Vi ligger och pratar om olika dieter, jag kan ju inte fortsätta på min diet nu när jag ska börja träna på riktigt (gymmet, 4-5ggr i veckan till och börja med) för då kommer jag inte orka att träna ordentligt. Så jag sitter och funderar på low carb high fat (LCHF). Ska kika vidare lite på nätet och se vad jag kommer fram till!
Bilder från helgen kommer upp senare!




OKEEEJ

.. ett inlägg till, måste ju lägga upp dagens måltider!!?

Dagens måltider

Frukost: Ingen
Lunch: Oliver, majs + melon
Mellanmål: En halv banan
Middag: Köttfärsås, ingen grädde!
Dryck: Kaffe, vatten + en red bull

Som ni ser så är det inte så mycket, mår fort sådär.. Och kan inte äta, eller så är det för att min magsäck har krympt? Fast nej, det är inte normalt att äta såhär lite.. Men ialf, har inte vågat träna heller. Tänkte vila i morgon med, sen köra ett pass på fredag.
På lördag blir det middag med pojkvännen, berättar mer i morgon.
GODNATT, på riktigt den här gången! ;)


GODNATT!

Sista inlägget för idag, nu ska jag bara mysa ner mig i soffan med mamma och dricka kaffe. Typ tycka synd om mig själv för att mina skor har kommit och ligger och ruttnar på posten för att jag inte har nått legg.. BUUHH

PÖSS



Pyamasen på, nu mys med mamma!

GAMMAL BILD

Haha, jag och min sötnos för typ 2år sen. Var på sån här "modell för en dag" skit.



ÄLSKAR DIG, MIN PUNGANNA!

CHEEK!

Hej på er sötnosar! Saknat mig? Har inte tagit mig tid till att blogga förrän nu.. Är helt slut som vanligt :P Efter jobbet fixade jag pass och legg (det gick tydligen att fixa också, perfect!) SKIT skönt att ha det gjort. Fick även med mig ett par skor! :)








Natti natti!

Haha, okej när jag nu ändå sitter här så kan jag slänga in ett blogg inlägg till ;). Måste ju lägga upp dagens måltider, så ni vet hur ni ska äta?!  ;)

Dagensmåltider:
Frukost: Ingen
Lunch: Shake
Mellanmål: Ett halvt äpple, ett halvt päron
Middag: En halv bit lax + sallad och phiadelfiaost
Kvällssnack: En morot
Dryck: Kaffe, MASSOR med vatten.



God natt looovers!

INSPIRATION

Tänkte tipsa lite bloggar som jag gett mig mycket inspiration inom kost och hälsa



Pt-fia, en glad tjej som verkligen ÄLSKAR träning. Hon är grym på nyttig men samtidigt god mat!



Fanny, en gammal vän till mig som har gått från anorexia till att bli mullig till att nu ha en hälsosam och frisk kropp som dessutom är SKIT snygg!


Träningsglädje, en blogg om en mullig tjej som älskar utmaningar och tränar dagligen


SORRY

Orkar inte blogga så mycket idag, känner mig seg och typ nere. Tror att det beror på att jag är sjuk = kan inte äta eller träna. Hoppas ni klarar er ändå ;)
I morgon fixar jag pass (inte legg än efter som som stänger 4 och jag slutar aldrig innan 4) Men för pass är det spec tider och då fixar jag det så länge så kan jag iallafall gå ut på krogen och hämta paket :)


Hard work work

Drar till jobbet i morgon även fast jag är sjuk, är bara förkyld så jag klarar mig. Upp kl 6 och göra mig iordning så nu är det sängen som väntar

GOD NATT SÖTNOSAR!


BAD

Nu ska jag ta ett efterlängtat bad, brukar ju ha mina inpackning/raka benen/ansiktsmaskdagar på söndagen. Men var helst slut igår så det blev inte så. Men tar det idag istället!


Malaga, costa del sol 2010



Vårat hus ligger ett stenkast till både spritbutiken och stranden!


Kommentar från tidigare..

som jag glömt att svara på, har accepterat den men glömt att svara antar jag :P


Sara: Kan du inte berätta hur mycket mer du vill gå ner då? :) Önskar dig lycka till i alla fall, hoppas du blir nöjd sen jag tyckte du hade jättefin kropp redan nu :)
Och kan du inte berätta vilken metod du använder? Jag tolkade nog fel förut, trodde du svälte dig själv och därför skrev jag att det inte funkar att svälta och sen dricka alkohol. Hoppas du inte tog åt dig, förlåt.


SVAR: Tack så mycket, jag tycker också att jag har fin kropp! Känner bara att jag behöver bli mer fit och att jag vill bli av med lite fett. Har inga spec kilon jag vill gå ner utan bara bli nöjd eller a mer än nöjd!
Jag svälter inte mig själv, såklart jag äter? MEEN jag äter mycket mindre och bara nyttigt!
Metoden är väl den att äta mindre, fler ggr och absolut ingenting onyttigt. Sen äter jag inga kolhydrater. Sen får man ha sina småtips att blir man lite hungrig så kan man ta ett glas citronvatten, det hjälper samma med kaffe. Sätt upp bilder på hur du vill se ut, det får din motivation på topp! Unna dig inte skit mat, unna dig bra mat eller varför inte ett par dyra skor eller kanske en bikini?

Hoppas du blev nöjd med ditt svar, PUSS!

MEGAN FOX!

EMPTY

Håller på att kolla flygbiljetter ner till spanien (har jag sagt att vi har hus när nere förresten?). Ska åka ner med mamma, moster, kusin och ANNA! Kommer bli hur kul som helst, party all night looong! Vet inte riktigt flygbolag som vi ska åka med, rekomenderar ni något? Vi kommer åka i augusti, kanske lite tidigt att kolla biljetter nu men alltid kul att drömma sig bort lite. Och skönt om man har biljetterna bokade redan eller vad säger ni? Fast har nog inte råd den här månaden, haha har så mycket som jag vill/behöver inhandla.. tänkte faktiskt göra en lista, så jag själv kan kolla så jag inte glömmer nått ;)

Inhandlas/betalas den här månaden:


Frisör, ny hårförg ;)
Naglarna

Mobilräkning 1200;-
Tandläkarräkning (missade en gång)
Systermkamera laddare 1200;-
Hämta paket för ungefär 5000;-
Busskort (åker just nu på smsbiljetter, jävligt billigt)
Gymkort!!!!
Ska försöka lägga undan pengar
Willes försäkring
Utgångar?!?



och massa småskit som bio, smink, skönhetsprodukter osv..



- puss på er mina söta läsare! (ni börjar bli ganska många btw, ME LIKE!)



SMARTASS

BRAVO Amanda, här sitter jag och beställer en massa från interner utan varen legg eller pass? Jippi, kommer inte få hämta ut mina saker förren det är gjort. Ska fixa både pass och legg i morgon eller på onsdag. Så lär ju inte kunna hämta ut mina skor och kläder förren nästa vecka, BUHUUU! Det suger ju.. Det mesta jag längtar efter är ju såklart mina Jeffery, men ska nog inte gå ut i helgen ändå.. Börjar bli sjuk och så borde jag ta det lite lugnt med festandet!
Aja, haft en bra dag iallafall då? Det har jag, vart skit skön dag på jobbet och den gick jätte fort.. Så nu har jag keekat och bara tagit det lugnt (har lite ånget för att jag inte kan träna idag, eftersom jag är sjuk) .

Dagens måltider
Frukost: Ingen
Lunch: Rivna morötter + en potatisbulle (höll på att svimma så var tvungen att få i mig lite kolhydrater)
Mellanmål: Ett halvt äpple
Middag: En halv kyckling + keso
Dryck: Kaffe, vatten och 2 red bull

Har inte kunnat äta knappt idag och åter igen för att jag är sjuk, men det jämnar ju ut sig iallafall med att jag inte har tränat :P


BILDBOMB!

Det har varit hur mysigt som helst att träffa släkten, har saknat dom som in i hvete! Alla mina kusien har blivit så stoora, träffar ju som typ aldrig. Först när vi kom dit var det fika och alla var där, sen drog alla och vi sov över. Massor med mys, glöggfika, middag och promenader. Kanske åker ner i helgen för att shoppa med kusinen i uppsala, har inte varit inne i stan där på HUNDRA år så det skulle vara skit kul!























- nu blire sushi och bara vara hemma och mysa!

NU DRAR JAG OCH MINA RÄVAR!








NOTHING TASTE BETTER THAN SKINNY FEELS LIKE!




JEFFREY CAMPBELL


HUUR SNYGGA ÄR INTE DOM? Kunde inte låta bli att klicka hem dom. Köpte från Nellys, 1895;-
Det blev lite från Steve Madden också, ni får se när jag har hämtat paketet!

GODMORNING LOVEEERS

Hur mår ni idag? Bakis? Jag mår skit bra, är lite trött bara. Vaknade kl 7 och var hur pigg som helst så det var bara att gå upp!
Hade skit kul igår, mycket människor god mat och fööör mycket vin haha! Drack rödvin, det är det "nyttigaste" att dricka utan alkoholhaltiga drycker, visste ni det?
Lovade att jag skulle ha med mig kameran och det hade jag också, men inget minneskort haha(!!) så det blev inga bilder.. :(
Har hunnit äta idag, äggröra blev det för att det är gott och enkelt! Tänkte hinna gå ut och pw innan vi åker, tar ungefär en timme att åka och vi skavara där ett. Måste hinna duscha osv osv..



- Smink från igår, FREESSH

PARTY

Nu blire parteeej





- har med mig kameram också, :)

Färgbomb

Hejsan svejsan, allt bra? Det är skit bra med mig, är lite trött bara.. Måste piggna till inför ikväll, just nu sitter jag med färgbomben i håret. Dom är verkligen asgrymma, skomsamma för håret och det blir som när man precis har färgat det. Är skittaggad för ikväll, ska supa mig skiiiit full. Haha, :P Har tränat och städat rummet efter jag kom hem också, så skönt när det är nystädat, varför kan jag inte ha det så jämt?

Sitter med folie ihåret för att bomben ska värka snabbare så nu får ni en bild på söta wille istället! Lägger in outfit och sminknig senare. JUSTE, vad faan ska jag ha på mig? Har 45min på mig att sminka mig och hitta outfit och sminka och fixa håret.. Måste nog skynda mig nu, men först..

Dagens måltider
Frukost: Knäckemacka utan smör med keso
Mellanmål: Inget idag
Lunch: Köttfärssås utan pasta utan grädde + bönor och majs
Mellanmål: Liten äggröra + keso
Middag: På festen, ingen aning om vad det blir? Men äter ingenting onyttigt i varje fall ;)

PÖÖÖÖÖS


IT´S FRIIIDAYY TOMORROWW!

Nyduschad, guud så skönt. Nu är jag skiit trött, efter jobb träning och bad :P Så nu vill jag bara gå och lägga mig. Ska upp ungefär halv 6 i morgon, börjar halv åtta. Buuuäää! MEEEEN det är ju fredag i morgon vilken känns hur skönt som helst och då skiter jag i ifall jag börjar halv åtta eller tolv på dagen :P  I morgon ska jag till min låtsas farfar som fyller sjuttio, det är typ öppet hus med middag, migel och party. Haha härlig han är!
På lördag åker jag till mina älskade kusiner och mostrar och morbröder och hejåhå hela släkten på mammas sida ända till Uppsala (är ju född där, har jag sagt det?) Ska bli super kul eftersom jag inte träffat dom på ett tag! Blir nog att dricka där också ;) Haha, istället för att unna mig en massa godis och chips så unnar jag mig alkohol!


I get a good feeling

Om 20min blir det träning igen, tänkte lägga upp dagens måltider och en bild från idag. Nu blir det kaffe och cigg sen träning som sagt. Kör det vanliga idag! Nu vid löning ska jag köpa månadskort på antingen sats eller najaden i handen. Vi får se vilket utav gymmen som har öppet längst, så det passar både mig och min Anna, som ska joina mig! :)

Dagens måltider:
Frukost: Red Bull
Mellanmål: Äpple
Lunch: Keso + lite honungs melon
Mellanmål: Två knäckemackor med ost på
Middag: En halv laxbit med keso + wookade grönsaker

Ser kanske inte så mycket ut? Men det är vad jag äter på en dag, sen dricker jag kaffe och citronvatten. Ingenting annat förutom ett undantag någongång ibland då jag kan ta en Red Bull!
Detta funkar skit bra för mig och som sagt blir jag hungrig efter träning tar jag en frukt. Sen är det duscha och sova som gäller så har inte så mycket tid till att äta ändå haha! För att jag hinner äta så många ggr på jobbet är för att jag jobbar på en förskola och barnen äter mellanmål, lunch och har fruktstund. Så det passar mig skit bra!


Never going back

Hej ni fina, sitter just nu här framför datorn och myser med Wille. Han är så söt när jag kommer hem, han blir ÖVERlycklig. Min lilla sötboll! Har precis käkat är proppmätt, min magsäck har krymt hur mycket som helst på hur kort tid som helst? Behöver inte äta alls mycket för att bli mätt, men det är ju bra eller? :P Eller kanske inte med tanke på hur mycket jag tränar. Men men det går i rätt riktning iallafall. Jag har inte vågat ställa mig på vågen sen jag började min kost och träning, första andledningen är väl att jag är rädd för att jag inte gått ner nått. Den andra är att skulle jag inte ha gjort det så kommer jag bli ÄNNU hårdare mot mig själv och det är typ omöjligt. Egentligen har jag ingen målvikt och bryr mig inte om hur mycket jag väger utan att jag vill se snygg ut. Men vill inte ställa mig på vågen och se att ingenting händer liksom, ni fattar!
När jag börjar se stora förandringar så kommer jag ställa mig på vågen och så kommer jag berätta för er hur mycket jag har gått ner och på hur lång tid. Kommer nog inte berätta mig startvikt förrän jag har fått den kroppen jag vill ha!






Nothing is better than this

Guud vad skönt det är att träna, har precis tränat klart.. Det är ju jobbigast nu i början att ta sig tid + att man inte ser så mycket restultat. Det ger inte den bästa motivationen, sen när man ser det mer och mer så blir det mycke lättare och blir mer motiverad till att träna. Men det gäller att ställa sig på dom där jävla träningsmaskinerna, köra som där passen och försöka ha kul. Tex med bra musik, funkar hur bra som helst. Har man väl kommit dit så är man klar inom en timme, hur bra känns det inte efter? Joo skit bra! Det ända jobbiga med mig är att jag måste träna varje dag annars känner jag mig typ skit sämst dagen efter. Jag blir så hård mot mig själv, det är bra på vissa sätt. Men ändå inte liksom. Klart jag måste vila någon dag i veckan.. Men men, måste jobba på det!
Men jag är så jävla stolt över mig själv, att jag verkligen har tagit tag i träningen och lever mycket hälsosammare. Att jag kan pusha mig så hårt och kontrolera mig själv så bra. CRED TILL MIG!



- Just nu, äter apelsin och dricker kaffe! Snart efterlängtade sängen men Tim och Wille! GODNATT <3

Kör bara kör,

Hejsan alla vackra, kom precis hem ifrån affären. Har handlat en massa gott och nyttigt! Är så jävla trött på bara kyckling och sallad.. Måste ju variera lite så att detta kan bli en livsstil och inte något jag kommer hålla på med i några månader och sen lägga av när jag nått min mål vikt.. Då går man ju upp lika fort igeen? Så nej, måste verkligen lära mig att laga nyttiga rätter, så länge får jag kör på kyckling och lax typ haha!

Dagens måltider
Frukost: En halv avokado
Mellanmål: Ett äpple
Lunch: Lite fisk + rivna morötter
Mellanmål: 3 kalkonbitar + paprika
Middag: Kyckling + broccoli, 2 mackor knäckemackor med avokado (utan smör)

Är så gryymt mätt nu, så mycket som jag åt idag (särskillt till middag) har jag inte gjort på ett tag så det vart mycket för min lilla magsäck.
MEEEN nu blir det träning, rumpa, axlar, armar, kondition á 1 timme.



- kyckling, lax, avokado, keso, knäckebrö, päron, apelsiner, kryddor och massa grönsaker!


HERREGUD

.. helt slut idag igen.. Haha, när jag verkligen har börjat med något går jag ALL in! Kan inte "bara" träna typ tre ggr i veckan á 1 timme. Utan varje dag och kör verkligen slut på mig själv. Nu jävlar ska jag ha tillbaka min sjukt snygga kropp! Är så jävla taggad och hoppas på att jag är fit till sommaren.

Idag har jag inte gjort nå speciellt har jobbat, träffat min lilla Anna en stund och tränat!

Klickade hem lite smått igår, ingenting spec. Mest basgrejer så som jeans, linnen, tröjor. Tänkte kolla lite idag också om jag hittar nått snyggt ;)

Dagens måltider
Frukost: En apelsin
Mellanmål: Fetaost + rivna morötter
Lunch: Kyckling + sallad
Mellnmål: 2 knäckemackor med gurka
Middag: Samma som lunchen
Nu ska jag äta en morot också ;)




- nu ska jag hoppa in i duschen, byyye!

Träning

ååhh, nu är jag färdig tränad. Herregud vilken pass, är helt jävla slut! Tim visade mig lite övningar med vikterna, helt sjukt jobbigt! Känns i allafall skönt efter åt, blev inte 45 min, blev längre. Körde tills jag inte orkade mer, men nu ska jag och tim gå ut och gå med lilla Wille. Ha en trevlig kväll, puss och heeeej!



- svettade sönder på träningspasset idag, haha!

you can run but you can´t hide

Hej på er snyggingar! Idag har det vart en lååång dag på jobbet. Känns verkligen att det är måndag och att fredagen är lååångt borta. Men men, nu var det en timme sen jag åt så nu blire träning på crosstrainern + lite situp, rumpträningar och vikter. Kör ungefär 45 min idag, kommer nog inte orka mer.. Är så himla slut i kroppen efter helgen..
Just nu sitter jag och internetshoppar men hittar inte så jävla mycket, men ska kolla lite till efter jag tränat så visar jag er sen vem jag har beställt! ;)

Dagens måltider
Frukost: Actimel + en knäckemacka
Lunch: Sallad + ett halvt äpple
Mellanmål: En knäckemacka med ost och gurka
Middag: Lax och broccoli
Efter träningen brukar jag ta en frukt!



- Träning sen mys framför tv med bejbi!

Helgen i bilder










PARTY!

Anna har kommit hit och vi har hunnit sminka henne och druckit lite, så vi är lite på pickaluran just nu ;). Ska dunka lite musik och tagga till lite, vi drar om typ 40 min. SEN BLIRE PARTYYY!





- halvfulla..

Snökaaaos!

Hey girls and bbbboys! Kom hem för en stund sen, GUUUD vad det blåser och snöar ute.. USCH, wille och jag höll på att flyga iväg med vinden liksom. Träffade Jen på bussen också och planerade lite för ikväll, vi får se hur det blir och var det blir ;) Men kul ska vi ha! Vill bara att det ska bli kväller så jag får börja dricka! Dricker såklart vin, absolut inte öl men absolut vodka går skit bra ;) Vet ni hur mycket kcal det är i öl? Heelt sjukt mycket. Det är det ju i alkohol i överhuvud taget men vin utan sprite blir det för min del (kan ju dricka alkohol efter som jag följer fortfarande mitt kcal intag) ! Ska strax träna lite här hemma, sen blir det dusch och middag sen jävlar!

Dagensmåltider

Frukost; Ingen. Hann inte, inte bra!
Lunch; En kyckling file med grönsallad.
Mellanmål; Äggröra gjort på två ägg, kryddad med cayenne pappar.
Middag; Känner mig propp mätt, så vet inte om jag ska äta någon? Men blir nog hungrig efter träningen
Alcohol; JÄVLIGT MYCKET!




Today´s closeup!




Hej guys! Sitter och sminkar mig just nu, håller på att göra mig i ordning för jobbet. Börjar halv 8... puuuuh
Jag har inte bloggat mycket nu dom senaste veckorna för att jag hinner inte? :O Hur ska jag ha tid?  Jag hinner knappt träffa mina vänner.. Aja,
Hörs mer om det sen måste springa nu, PÖÖSS

Mirandra Kerr



- Omg, hur snygg är inte Miranda Kerr? Vem vill inte ha den kroppen liksom?

Just nu




- nu bliree traninnnnngg!

testat den?



Har ni testat den här? Köpte den idag, super god och super mättande! Som en hel måltid. Jag har för mig att den innehöll typ 100 kcal? Kanske ska köra på 3 sånna om dagen? haha! Nej inte direkt, men rekommenderar den starkt! ;)

Back on track

Hejsan mina små sötnosar! Har precis keekat, as gott! Var så jävla hungrig eftersom jag knappt ätit någonting idag, har ju börjat på min strikta diet igen?! Men nu är jag mätt iallafall, väntar en stund sen blir det träning på min crosstrainer. Och nu JÄVLAR ska jag verkligen ta tag i det här och verkligen hålla igång med träningen. Nu i över jul och nyår har det dock inte vart så mycket träning, så måste verkligen skärpa mig och träna/gå promenader varje dag i veckan igen.



- rostbiff, keso och saltgurka! (visste ni att det är 5 kcal per 20g i saltgurka? Bäst ju, ÄLSKAR satgurka!)

Fin besök

Tjaaaa, kom precis hem ifrån Annas moster. Vi har ätit lunch och fikat lite, alltid lika mysigt! Bloggade inte mycket igår, var typ helt sluut. Nu ska jag och Annis hitt på nå skoj, vet inte riktigt vad vi ska göra än men det lutar mot en film, efeter som vi båda är skit sega..
I morgon är det jobb, skönt att komma i gång med rutiner och så men tråkigt att ledigheten är slut :( ..



We know how to party














- fler bilder kommer,


oppa!

Sitter här och försöker tagga till lite, drack ju igår så känner mig fortfarande lite seg och Anna kommer inte förrän om typ tre timmar. Kanske skulle träffa Jen innan och då taggar man ju alltid till ;)
Aja kvällen kommer säkert bli grym, men just nu är jag inte taggad för någonting.
Men hoppas ni får en awesome kväll!


FREEEEEDAG!

Helooj, ääär skit mätt nu.. Det märks verkligen när det är fredag här, tacos och vin. :) As gott, kommer aldrig tröttna på tacos. :D Ikväll ska jag ut med Anna, ska  bli mööös!
Kusinerna åker hem i morgon, lite tråkigt men vi har haft kul. Hade liten spelkväll igår och idag har vi varit ute och åkt pulka och bakat kladdkaka. Lite snö ute och så var det soool. Fick jätte fina bilder!








- Ni är så fina mina älsklingar <3

Jen

Hej på er, sitter här och dricker lite rödvin med moster och mamma. Ska alldeles strax gå och möta Jen. Har inte träffats på ett tag så det ska bli sköööj! Juste har fått några kommentarer om varför jag inte skriver om henne och om jag har dissar henne osv, osv.. För det första har ni inte någonting med det att göra, hade jag tyckt att ni hade det så hade det stått i bloggen! Men men hon kommer hit på lite catch up och spela lite spel i allafall, MYS!




PUSS

Kom hem för en stund sen, sitter och pratar med Anna och planerar lite inför helgen. HON KOMMER JU HIT I MORGON <3! Nu ska jag hoppa in i badet, sen städa. PUSSSSS


No title


,



Love

Godmorgon på er, vaknade för en stund sen. Ska snart gå hemmåt till mamma, har ju typ bott hos tim i veckor nu. Behöver hämta lite kläder, städa mitt rum och sen kommer min moster och mina söta kusiner. Så idag blir jag bara hemma men dom, i morgon blire party med Anna. Vi får se vart vi hamnar, jag har ju inge legg så ja kommer inte in överallt men vi får se. Kul blir det iallafall! :D


Godeftermiddag

..
Vaknade till kl sju i morse pga att Anna messade mig.. Hon hade väl tråkigt, haha tack älskling!

Jaag älskar min ny digitalkamera, den är grym! Men jag saknar min system, allting blir så mycket finare med den. Plus att jag och Anna har ett litet projekt som vi ska börja med snart, lär bli hur snyggt som helst!
Aja, just nu sitter jag och dricker kaffe med tims mamma. Snart åker vi till ica och handlar lite skit och hon ska köpa en sån här kattställning ni vet? Haha,  Wille kommer nog älska den han också.. ;)

Jag undrar hur länge mitt hår kommer hålla sig så här fint med färgen och slitaget på håret. Jag har ju sån här färgbomb som jag använder när håret blir uttvättat, så jag hoppas det håller sig.

Så mycket bättre

.. ska bloggen bli. Just nu har jag varken tid eller ork till att lägga ner massor med tid till bloggen, men nästa vecka drar det igång igen. Vad vill ni läsa om? Några frågor? Det är bara att kommentera!
Just nu sitter jag och kollar på dum dummare, så jävla bra. Jag ÄLSKAE Jim Carey, han är så jävla grym.

Nästa vecka är det jobb som gäller, strikt kost och måste få in träningen och vänner någonstans. Har inte vart den bästa på att höra av mig osv, hoppas folk förstår och vet att jag tänker på er ändå.

 Just nu, myspys!


<3

Anna följde med hem till tim, vi har snackat skit och druckit kaffe som vanligt. Myspys, men snart ska den lilla råttan hem och jag ska laga mat, kolla film, mysa med pojkvännen och bara mysa. Hör av mig ikväll! PÖSS


You did´nt know what you had until you lost it

Hej på er, just nu sitter jag framför tven och myser med in Wille. Vi ska snart gå ner och träffa Anna, hon åker ju hem till danderyd idag.. Skit tråkigt, nu kan jag ju inte träffa henne varje dag som vi gjort de senaste dagarna. Suger bajs men men..
Aja ska göra mig i ordning nu, hörs sen!


Min nyårsafton















Fina bilder va? Lägger upp fler senare.. Hoppas ni också fick ett grymt nyår! PÖSS





2 Januari 2012

.. 'är helt slut efter jul och nyår. Plus att jag börjar bli sjuk också, vaknade i morse och kunde knappt andas.. Igår vart det en lugn dag, firade första dagen på året med att käka på max. Från och med idag är dieten igång, inge kolhydrater och låt kalori halt. Börjar gymma den här månaden eller nästa,  SOMMAREN 2012 HERE I COME!
Har precis tagit ett bad med lilla Wille, nu känner jag mig fräsch igen efter nyår.. Håret var en stor tova med hårspray, glitterspray och champange bara. Fy faan! Men nu är det leent igen, efter klippningen är mitt hår så jävla lent och produkterna jag köpte är så jävla gymma!

Mitt nyår var GRYYMT! Det kunde fan inte blivit bättre, bra musik, skitsnygg, fina vänner, mycket tequila shottning och champange över allt! Lägger upp bilder strax!




lägger upp en fin blid på en fin vän också,




RSS 2.0