Yeah bby

håller just nu på att planera lite inför min 20 års dag som är nu på fredag. så dagarna dagarna till dess innebär stress och mycket att göra. måste handla outfit, fixa dricka till goda shotar och drinkar och massa annat.
har även fixat mina och jenns naglar idag, vet inte riktigt vad jag tycker om färgen men vi får se när jag köpt outfiten ;)

det blir jag och mina närmsta vänner, först föra hos hos mig sen drar vi en awesome gång :)



rawr ;)

önska mig lycka till

ska göra någonting riktigt nervöst om exakt 1 timme. vi hörs mer om de senare. :)




middag med familjen






EROTIKMÄSSAN

Nu jävlar blire party in my pants,  ihihi. nej men håller just nu på och ska göra oss i ordning. Ska snart hoppa in  i duschen :)
 
Tänkte berätta lite om gårdagen men tar det sen, ska jag köra på läppstift idag kanske? ;) 
 

Min 20års dag om en vecka

Jag kan verkligen inte fatta att jag snart är 20år, det känns som att det var i går jag hade min maskerad och då blev jag 18? Tiden går så fort..
Men hade tänkt att jag och mina närmsta vänner skulle börja hemma hos mig med lite pigilinshotar (favorit) :) och lite annat gott att föra med, sen tänkte vi bara dra en fet utgång :)
 
Sämst på att blogga, i know. Men de har vart mycket nu med övningsköra och teoriplugg. Mitt mål är att ta körkortet innan sommaren, tänker defenitift inte stressa mig till körkortet, för att se betala massa pangar och kugga. Sen är ju jag skit förskitig så jag vill kunna och vara HELT säkert på körningen innan jag kör upp. Så till vår/sommaren ska jag ha tagit mitt körkort :)
 

Hemma hos Jenkanpenkan

flummar runt som vanligt, ska snart med mysa med lite popcorn och film :)
 

övningskör

med tims mamma och jen:)




kaos, mys och plugg

..har min helg bestått av. har pluggat ut halva körskole boken redam ;) så nu jävkar! ska ha körkortet innan sommaren, nu körlektion :)

börjar inte förrän om em halvtimma. så lite kaffe på de ;)




morgonplugg

teori, teori, teori...




SATS

nu taggar jag och Anna gym!




hola

sitter just nu hos mina söta systrar. ;) fastnade här som vanligt :p men nu är Anna igång med att göra sig i ordning. å så blire gym och teroriplugg på gynmet, två flugor i en smäll ;)

nu ska den flottiga kinesen röra på fläsket! ;)




lite träning, mycket pluggande

nu när jag vart sjuk så har det självklart inte vart någon träning. så haft massor med tid till att plugga vilket är grymt. så jåvöa kul!
men nu är jag frisk så gröten är i magen och nu bär det av till Anna och skynda på henne. hörs sen.






fina vänner

det gick jättebra på körskolsn idag, kommer bli grym ;) sen kom mamma från sjukhuset så har myst med henne. sen mötte jag upp nattis och drog och åt pizza :D sen kom jenn och Anna förbi och myste. ni är bäst <3




kör bara kör

äter lite frukost, snart bär det av till vh för lite bilkörning. ska bli riktigt kul! :)





Sunday, chillday

Det betyder alltså solsidan och gosa ner sig i soffan ikväll. Skönt, är helt sluuut från igår! Hade det riktigt mysigt med Nathalie och Björne. Började med att jag tog mig till Nathalie och vi började föra med lite vin och shottar. Sedadet dn mötte vi upp Björne på tåget och drog sedan till Woken, det nya stället. Har inte varit på det nyöppnade men det sög där, visst det var lite större med folk ÖVERALLT, kunde knappt andas. Så vi drog vidare till collage och sedan hamnade vi på laroy och sedan kom tim och hämtade mig och vi hämade även upp söta Jennifer och drog donken, hon är så kul min snutt! Yrrol skämt heela vägen hem <3
Har förrästen blåsor över hela mina fötter utav mina jeffery.. Bajs på er som  säger att det är som skönaste skora att parta i, eeee neveeer! Någon som vill köpa dom? 
 
Hur snygg var i natta i håret? Mums ;)
 
 
 
 

utgång








frukost

gjorde en skitgod smoothie till frukost, turkiskyoghurt, kiwi, hallon, limesaft och lite vatten. det smakar hallonmoijto :D




mellis blev lunch

mjukt mörkt fullkorsbröd phiadelphiaost, sallad, gurka och så två ägg! hur gott??




plugg plugg plugg

sitter här med myskläder, miljoner körkortsböcker och just nu pluggar jag märken. tycker faktiskt att det är himla kul och eftersom att jag inte jobbar så har jag all tid i världen :)
nej nu ska jag pausa och äta lite Mellis :D






tåget

åker med Anna till Haninge c, tänkte sätta oss på något mysigt fik och mysa lite :)








FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM!

ni har väl inte glömt att följa mig? @amandaahlstrom92. uppdaterar där myycket oftare med både nya och gamla bilder.















lite bilder från instagram! :)

körskolan

det gick riktigt bra för att vara första 'riktiga' gången, nervös men roligt som fan. har lärt mig köra, växla bromsa mm. grymt kul! ska dit igen nästa v måndag kl 10. (skriver tiden här så jag kommer ihåg) ;)
fick med mig typ 70 böcker hem, så nu jävlar ska de pluggas :)




lets do this!




bläääooo

Japp, nu har förkylningen brutit ut. visste att den skulle komma så har hållt mig borta från gymmet och nu blire absolut ingen träning förrän jag är frisk , det är när man inte får gymma som man verklign vill

..

aja, är just nu påväg till mamma och ska träffa henne. imorgon väntar första körlektionen. jag kommer köra ihjäl både läraren och mig själv... , wish me luck ;)




closeeeeup

påväg till mamma

det har blivit mycket mobilblogg nu, men det är såå skönt. just nu sitter jag på bussen påväg till mamma, vi ska fika och mysa lite :)
och vet ni? nu har jag äntligen bokat lite körlektioner. tänkte börja med 10 sen får vi se hur många fler jag behöver :)






mys

har bara hängt med mina fina vänner idag, jennie kom och hämtade mig Jennifer Anna och så drog vi till handen och fikade. ikväll har vi vinkväll hos Anna, myspys!




sen lunch

gjorde en omelett med skinka, rödlök och tomater. keso till de, gott!




1 oktober

reeeeadan? tiden går såå fort. aja, idag har jag bara sökt jobb uuäääk vad tråkigt. men men need one. tänkte göra lunch till mig och tim som kommer hem från jobbet snart, mys :)



RSS 2.0