...

nu ska jag äta lite sen drar jag till system bolaget.


WIGGA

Idag har jag varit med min älskling till vetrenären. Han har börjat hosta och kräkts dom senaste dagarna, det var symtom för kennelhostan men dom vet inte säkert. Så han ska bara vila och så kommer han att bli bra. Ikväll ska jag till Jennifer, vi får se var vi hittar på. Kanske har en liten vin kväll ;) ?



- Snyggingen Jen

CAFÈ OPERA

Shit vilken helg det har varit, har haft så himla kul. I fredags bestämde jag mig tillslut att bara "dricka lite vin" med snyggingen Jennie men så blev det ju inte. ;) Vi drog först till olearys och sedan in till stan på oxid, hade så jävla kul och vart så jävla fulla så jag låg hemma hela Lördagen och gjorde ingenting.




Igår åkte jag in till haninge c med Anna och Jennifer, käkade på tacobar, fikade och kollade runt lite. Senare på kvällen drog vi till cafe opera med lite folk.



-Nathalie, björne och jag.


¨YEAH BABY

nu drar vi till olearys :)


TILL JENKAN

nu ska jag gå till jennifer, snacka lite skit. sen ska jag nog vidare till jennie. Blir ingen erotik mässa idag, orkar inte..

DU OCH JAG

kom precis hem i från haninge c, har handlat lite fina plagg som jag kommer lägga upp sen. Just nu sitter jag och dricker kaffe och funderar på om jag ska på erotik mässan eller om jag ska träffa Jennie och dricka lite vin med henne. Vi får se!

Juste, blev typ tagen av polisen idag. Höll på att skita på mig när dom stanande vid mig och mamma. Han ville se mitt idkort och se om jag var den personen som dom letade efter. Men dom såg att det inte vad hon så dom åkte vidare. Fan jag höll på att dö. SKIT LÄSKIGT JU!
Jag är en snäll flicka ... (a)


EROTIK MÄSSAN

i morgon är det EROTICA mässan. blir nog att jag drar dit, kostar 250.- men det är de fan värt ;) nu sitter jag här och dreglar med tandblekningen. trevligt.




FÖRBEREDNING

mina ögonbryn är skit svåra att färga, så jag måste färga dom 2-3 ggr innan jag är nöjd. Ska färga en gång till innan min middag så kommer dom vara AWESOME! :) Snart ska jag bleka tänderna också, ska göra det nån gång nästa vecka också!




LUNCH/MIDDAG MED MAMI

kom hem för en stund sen och började laga mat till mig och mamma, muuums! det bliv lite champinjoner, mozzarela och tomart, makrill.





- nyttig mat och massor med pk. LOOOVE<3

WEEEEI

Nu är jag lycklig, ska på intervju på onsdag. :D Haha och så klart på min födelsedag. Men det gör ingenting, :) Sitter hemma nu och ska dricka min shake sen åker jag mamma och älskling och stor handlar. Måste kolla upp hur mycket piggelin och så jag behöver köpa.
Ska ju göra piggelin shotar på min födelsedagsmiddag :)
Kommer bli as najs.



- hej fresch liksom

MÅSTE FÄRGA HÅRET NU

det ser ju förfan hemskt ut, det har blekts som fan och utväxten är svart. Snyggt? Njaa, åker in till stan nån gång i början på nästa vecka och köper hårfärg.



-bilden är ju såklart omgjord så det syns inte så mycket där..

HÖSTEN

Det har vart en lång dag idag, nu är jag äntligen hemma och ska ta det lugnt och äta vattenmelon och dricka te!


NOVEMBER

Snart är det november och då händer det så himla mycket. Så mycket planering och tid måste jag lägga ner.

2 november, min födelsedag och 4årsdag med pojkvännen
3 november, begravning
4 november, min födelsedagsmiddag
12 november, makeupstores jubileum fest
17 november, tandläkaren
18 november, breaking dawn

Det som mest behövs fixas är min middag, den måste bli hur bra som helst. Sen vet jag inte ALLS vad jag ska ha på min på makeupstores jubileum eller på begravningen.




-nu ska jag hoppa in i duschen, hörs sen

MYS TISDAG

Har bara myst idag, med mina sockor, med min älskade Wille och med min älskade Tim.
Ska snart göra mig lite i ordning för lite mys med Jennifer.




- det bästa med vintern är alla mysiga kläder!

LÄNGTAAAR

Omg, nu är det fan inte långt kvar. Gud vad jag längtar. Jag och min söte vän Anna ska titta på alla filmerna precis innan premiären. Kommer att bli asnaj!

 OCH VEM LÄNGTAR INTE TILL SEXSCENEN?! JAG DÖÖÖÖR.


GODNATT!


-skit snygg nude färg. från hm, 10:-

HEELT SLUT

Nu ska jag gå och dö någonstans. Har städat sen jag kom hem från centrum. Kommer att fortsätta i morgon. Fint blir det iallafall :) Nu ska jag måla naglarna, sätta på mig myskläderna och bara ta det lungt



-Före och efter, hur ska jag få plats med resten av kläderna? puuuuuuuuuuuh

SOME NEW THING´s

Kom precis hem ifrån haninge centrum med mamma. Behövde lite småsaker och så köpte jag världens sötaste blus. Den är dock orange, som kanske inte passar så bra till mitt röda hår. But i can pull everything off ;)
Tror att jag kanske ska ha den på make up stores jubileum den 12 november. ÅH VAD JAG LÄNGTAR!





- Skiiiiit snygg, från hm 99:-

SATC & SOLO

Det blev lite dag igår, haha. Kan man verkligen säga. Kul hade vi iallafall, kvällen började med att jag och jennifer drack lite granna hemma hos henne och sedan drog vi till en bar? här i tungelsta. Drack lite cider och spelade biljard.. Sedan kom en utav hennes gamla vänner Robert gull och då bestämde vi oss för att dra vidare.. Och resten  av kvällen behöver vi inte ta upp här ;)
Idag är jag heeelt död, bara legat hemma och tagit det lugnt. Vi ska jag göra min kväll bättre med SATC och SOLO. God natt på er alla galna ROCKSTARS ..




@ JENKAN

Nu är jag här, jennifer har börja dricka lite och jag sitter här och lyssnar på gammal musik. ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA! Vi får se var kvällen tar oss. Men vi har aldrig tråkigt så det kommer bli ALOT OF FUN!


JENKAN

Nu bär det av till min gullegris, i det här vackra? vädret.. :) Jag måste snabba mig på, hon har väntat hela morgonen på att jag ska komma. Stackarn ;)
Hörs där ifrån,


NU, DUSCHEN


HEY GUYS

Hej, nu ska jag börja blogga här. Min gamla blogg hade jag på nattstad. Som är SÄMST! Då hette jag nattstad.se/thecloseup.
Aja, det här kommer nog blir awesome.
Vad händer ikväll? Something fun? Jag ska iallafall träffa min gulleplutt Anna. Kanske Jennifer?


- Inte så fräääsch, aja. Hoppar in du duschen nu hörs senare.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0