Chill out



Nu blir det middag hemma hos pojkvännens familj med vänner. Ikväll kommer Anna också, myspys"!

I was born this way baby,






















Kryssning!

Nu drar jag till jobbet, sen är det kryssnin som gäller! Hörs i från mobilen om det funkar!


Maaaaaaaaaaat <3

Kom hem för en stund sen, köpte med mig en sallad som jag nu har käkat. Va så jävla hungrig och hågas sallader är bäst <3 Så nu är jag proppmätt!
Snart ska jag dra igång med att städa, färga håret och packa inför i morgon ( Ska ju på kryssning ). Ska även träffa mikaela och jannika en sväng. Det ska bli kul, var ju såå jävla länge sen.

Aja, har ni haft en bra dag? :)




Godmorgon <3

Vaknade av att mamma kom in med kaffe och en wille som slickades i ansiktet. Härligt, jag har äääntligen fått sovit mina timmar som jag behöver! Så jävla skönt"!

Måste göra mig i ordning nu, <3



Puuuuh

Det här dagen har varit lång.. är heelt slut! Ligger äntligen i sängen efter långt arbetespass, shopping och nagelförlägning. Så nu ska jag sova, vi får höras i morgon.
Berättar också då vad jag har bokat för något ;)

God natt"






Sovsällskap

Hej på er, har inte haft tid till att blogga idag. Vart fullt upp med att jobba, träna, färga hår, hämta ut packet osv osv... Men nu ligger jag äntligen i sängen med 2 utav mina favoriter, anna och wille! <3 så nu ska vi mysa galet, försöka sova lite. Hörs i morgon, då det blir en ännu stressigare dag, men ska försöka att ha tid till att blogga.

GOD NATT"




Fredagen i bilder

















Slutade kl 18.00 i fredags så det var bara att dra hem fort som fa-an, drog i oss lite vin och gjorde oss i ordning. Åkte till en kinarestaugrang och käkade och drack lite, drog sedan vidare in till stan, till ego bar. Skit bra förkrökarställe btw! Sen drog vi och dansade vidare på avenyn. Fick skjuts hem som tur va, deckade i bilen. ha-ha! Aja, skit kul hade vi!

Tjafan!

Tjaa på er mina fina läsare! Förlåååt för att jag inte har bloggat alls mycket i helgen, men har hängt med Anna och varit bakis. Bara tagit det lugnt helt enkelt, har inte haft orken alls till att blogga.
Men men, i fredags vart det såklart utgång. Jag böjd på hela partajet som gick på nästan 4000, grymt kul hade vi ialf. Rasmus hade också jättekul, det är ju det som räknas :)
I lördags kom dit hit massa folk för att fira honom också, skit mysigt det med. Vart lite fika, promenader och tacos. Satt även i solen både lördagen och hela söndagen, skööönt!

Kom precis hem typ, hade möte med jobbet till kvart över 7, så är ganska slut just nu. Ska blogga klart, hoppa in i duschen och gå och lägga mig bara!


Hörs sen

Hade det skitkul igår, är dock JÄÄÄÄTTE bakis och det kommer hit fett med folk snart. Vi hörs sen!


GRATTIS BROSHAN!!!!!

Gick upp för en stund sen och gjorde frukost på sängen åt rasmus :) Nu ska jag själv äta och göra mig i ordning. Börjar kl åtta och slutar kl 18.00. Så ett tiotimmars pass... Ser verkligen inte fram emot det! + att det är min första stängning. Jaja, ikväll blir det ialf kul och vi ska parta gärnet!!! Hörs ikväll :)



Suuuulen är här idag också!! och det får ju en på bra humöör!!

Utgång i morgon

Nu har jag inte ruckit alkohol på 2 veckor? Inte alls likt mig, men guud vad skönt det känns! Och är verkligen taggad inför i morgon. Broshan fyller ju år och jag har bästavännen med mig och många utav hans polare! Så det kommer bli awesome! Först blir det middag inne i stan och sen utgång. Kommer bli grymt, tror inte att jag kommer dricka så mycket. Då jag måste hålla koll på broshan och hans polare som JAG ska supa under bordet ;)


Not gonna be that fat again!



- 5KG



Motivation

Tänkte tipsa om lite bloggar, träningsbloggar såklart. Massor med nyttiga mål och massor med träning, man blir så peppad. Nu när jag har vart sjuk dom här dagarna har jag gått in på de här bloggarna. Kanske inte det bästa efter som jag bara vill träna skiten ur mig just nu, men det är bra pepp och man får så mycket motivation och inspiration!

http://www.halsonoten.shapemeup.se/

http://www.roethlisberger.shapemeup.se/

http://www.lalla.shapemeup.se/


Några utav dom alla jag läser. Hoppas ni blir lika peppade!





Bild från Fanny!

Oppa!

Hej på er snyggingar & fulingar. Kom precis hem från låång arbetsdag (kommer bli en längre i morgon, blääää) och en lång shopping tur med mamma. Hade bestämt att inte köpa nått, men kom så klart hem med lite saker. Visar er sen!
Nu ska jag hítta på något att äta, hörs sen!



Min lilla älskling, ååh vad han blir glad när jag kommer hem <3


Bye bye


..

Kom precis ur badet, såå jävla skönt! Har bara tagit det lugnt i kväll, inge gym, inge pw´s, bara jobb och chill. Ska nog gå och lägga mig snart.

Blir nog att jag tar det lugnt i morgon också, vi får se hur jag mår. Ska ju ut på fredag och mååste vara pigg tills dess!




You know it!


Kesella <3

Hej på er sötnosar! Hur mår ni? Själv mår jag bajs, eller a min hals gör. Har knarkat te och honung hela dagen men det verkar inte ha hjälp än, det har bara blivit sämre. Kan knappt prata, får anstränga mig som fa-an! Skulle nog inte ha tränat igår, men jaja what to do.

När jag kom hem gjorde jag i ordning en burk kesella + hallon, färska jordgubbar och kiwi. Mums!
Fick bara i mig halva, så resten blir en kvällsmål till ikväll! :)



drog även till ICA och rockade massa nyttigt!

Bloggdesignen

Den har blivit helt fuckup! Råkade gå in och trycka på lite knappar osv osv, inte min grejj med design och det här. Men har ju en som gör det åt mig, så det blir nog fixat till i helgen!



<3 honeybun!

Sängeeen

Äntligen ligger jag i sängen, har jobbat, tränat, ätit. Typ allt jag hunnit med? Haha, Hade ju som sagt med oss nyström till gymmet idag och det var ju såklart kul. Det gick asgrymt även fast jag är var? är ännu med förklyd nu. Haha, min röst fackade ur totalt nu på kvällen, så jag drack lite te med honung :) Dricker aldrig te, måste nog börja göra det. Svingott ju!
Till middag idag blev det bara äggröra gjort på tre ägg, en skvätt mjölk och massor av goda kryddor! Enkelt, nyttigt och supergott!




Dagens inspiration














Yesterday

Bilder från igår på gymmet med Anna. Längtar tills i morgon då vi ska till gymmet och köra skiter ur oss. Hoppas att jag inte har ont i halsen bara, nyström ska ju med också så det kommer nog bli skit kul!


Maaaaaat

Nu har jag äntligen fått i mig lite mat, vart så himla hungrig efter promenaden. Gick lite över en timme, det var mer som en pw än en promenad. Träffade även min fina vän Alize och Carro, snackade lite skit ;) Hennes studentskiva är ju snart och den får vi inte missa!

Idag hade tims mamma lagat smördegsinbakad kyckling men skinka och ost fyllning. Plockade bort brödet, perfekt! + Sallad. As gott!


Vinterdag

Det blev ju vinter idag.. Så mössan är på på promenaden! Nås på mobilen!


Pepp

Bara för att man är lite sjuk kan man inte sitta inne och inte röra på sig. Jag började känna mig lite sjuk i fredags, har haft ont i halsen. Körde ett pass i går ialf på 50min, 40 på bandet, 10 på cross. Alltid nått, eller hur? :) Och om en stund tänkte jag gå ut på en promenad! Hatar folk som har bortförklaringar för träning, vill man så tar man sig tid eller hur?

När jag kom hem rockade jag ett mellanmål på kesella toppat med havrefras, havregryn och kiwi. Mumma!





















Dirty




Godmorgon

Har ni haft en mysig helg? Det har verkligen jag, jag behövde verkligen den här. Mår mycket bättre förutom att jag har börjat blivit sjuk igen(???) .. Har lite ont i halsen men ska till gymmet ialf, men jag kommer ta det lugnt och gå på bandet bara. Så att jag kan bli bra till tisdagen för då ska vi köra skiten ur Nyström och Björne ;) Hihi, men jag vet inte hur det blir än på tisdag om jag ska iväg och träffa folk från musikvideon, kolla på videon, dricka lite skumpa, vi får se och den har kommit ut då!

Nu ska jag göra ordning min shake, hör av mig innan jag drar. Ni får titta på lite bilder från förra helgen så länge ;) Mello + ollan















kolla blicken! haha!
















Bye bye

Nu drar jag, blir som sagt lugnt. Vi ska åta lite paj, dricka lite vin och bara ha det mysigt :)
haha, mycket nyttigt kan man äta på en paj? inte brödet ialf.. Får nog äta salladen till ;)  Hoppas ni får en trevlig kväll mina fina läsare!

'

- gammal bild

Mycket nu

Nu är det mycket på gång och de gillar vi, älskar att ha hela dagarna fulla med ärenden och saker att göra.
Nu framöver släpps musikvideon, ser fram emot de som fan. Hoppas på att realisen är nu i veckan. Får reda på det i morgon, ahååålkls är så jäääävla nervös över hur den blir.
Sen nu i helgen ska jag boka bord på rich inne på sture, broshan fyller år så efter det blire utgång! Kommer bli awesome! Sen helgen efter det ska jag på lyxkryssning med mina mostrar och mamma, kommer också bli grymt. Sen har jag bokat tid för en ny tattoo den 4 april. Ska även boka resa i slutet på månaden.
Och där emellan är det jobb, träning, fixa naglar, hårfärgning, tandblekning. osv osv.

Juste skulle ju köpa mina ray-ban men dom fanns inte (den färgen jag vill ha) så dom har beställt in dom, så de kommer nästa vecka!


Dagens





- funkar fortfarande inte att vrida bilderna.. Nu drar jag, hörs sen!

Beauty

Nu ska jag hoppa in i ett bad och göra min lite iordning, drar i väg till centurm för att handla present till tims morbrors tjej och för att kolla om jag hittar ett par ray ban solglasögon jag vill ha :)
Ikväll ska vi iväg på fika till hon som fyller år, så det blir en lugn kväll idag också. Behöver vekligen vila den här helgen, på tisdag bilr det ju lite skumpa osv så måste vila upp mig till det ;)


Train hard or not at all






















Godmorgon

Guud vilken härlid dag, inte bakis?? för en gång skull. Drack 2 glas vin igår och gick och la mig typ halv 10? När tim kom hem så gick vi dirket och la oss. Skit skönt.
Vaknade även åtta i morse och har druckit mitt kaffe, tagit min promenad så nu blir det frukost/shake med hallon i. MUMS



Vart fan är solen? :(


Wrong

Åhh älskar träning och nu vet jag faktikst inte hur jag skulle kunna leva utan den? I början var det jobbigt, men nu har jag alltid ett leende på läpparna på väg till gymmet. JAG ÄLSKAR DET, känslan under tiden och känslan efter. Man mår sååå bra, så mycket bättre! Mitt mål är att bli så thigt som möjligt, att få muskler på armar, mage, ben, axlar ja överallt! ÅHH, vill bara dit nu. Det går sakta men säkert och det ska det göra, för då gör man rätt och vet att man kommer att stanna där.
Konditin i all ära men att träna med vikter är bättre, roligare. Förbränningen håller igång lääänge efter passet. Längre än kondition. Många tjejer gör så jävla fel och tror att dom kommer bli skit biffiga bara för att de tränar med vikter? Haha, nej inte direkt. Det tar hur lång tid som helst, hur mýcke mat och protein för att komma dit.


Be ready

Är hemma hos tim nu, han är dock inte hemma än. Han jobbar till 21.00 och då blir det bara hemmamys. Så jävla skönt, eftersom jag ska upp i tid och gå promenad, sen ska jag träna också. Skit dåligt att träna när man är bakis så det blir nog bara 1-2 vin glas ikväll. Vi ska laaga god mat och bara slappa i soffan. Behöver verkligen det!
När jag kom hit kollade jag igenom min kamera och jag har ju HUR mycket bilder som ni inte sätt än, wanna see?



misslyckad hoppbild, heron haha



rockade ett örhänge, vart f'n tog det andra vägen? Hah



bebis, <3



möööms





partypics








musikvideoinspelningen, kan inte berätta så mycket nu men jag kan ju säga att jag hade grymt kul och att jag kommer träffa Erik på tisdag igen och då kan jag berätta mer!



first tatoo



Som ni ser så gick det inte att vrida bilderna, men ni ser nog ;)

Avundsjuka kommentarer..

.. är det inte lite uttjatat? Aja, en tjej skrev (såklart anonym) en kommentar för några sagar sedan så hon funderar över varför jag inte fått några kommentarer "om jag nu har 100 läsare"  Och inte fan vet jag de? De får du nog fråga mina läsare (inklusive dig) varför?
Sen.. dom kommentarerna du får är utav de små toppbloggarna på blogg.se typ "hej, hur mår du", "jo bra, själv då?" typ.. Haha, för att du tror att du ska få mer läsare? Och för att lära känna dem genom era bloggar för att du hoppas på att bli länkad och få deras läsare?
Haha, aldrig att jag skulle länka en 13 åring för att hon ska länka mig och hoppas på att få några mer i statestiken? Som dessutom också är 13.. HAHAHA!



- can´t help that im gorgeous and interesting



Hoppas jag ser glad ut på bilderna ialf

Bajs, skrev nyss ett aslång inlägg men nej de ville inte läggas upp tydligen.

Sammanfattning

Ligger i sängen, mår bajs pga mitt jobb, fick vidare anställning idag, är trött, vill träna, vill supa, vill inte alls supa, vill ta det lugnt men ändå röjja som fan, vill allt och ingenting helt enkelt!

Skriver mer ikväll, då jag förhoppningsvis mår bättre. (när jag slagit sönder boxningssäcken)






I wont you body

Så nu har jag käkat osv, ska packa ner lite kläder för att jag ska sova hos älskling ikväll. Myspys!
Har precis klickat hem lite caps och proteinshakes från gymgrossisten. Längtar tills de kommer, de ska tydligen vara skit bra.
Aja, nu drar jag. Love you guys!



tagen idag, gått ner ytteligare 3kg! Men kan ju inte rikigt räkna så efter som jag fått mer muskler!

uschaaaa

Fyfa-aaaaan vilken träningsvärk jag har, gymmade i 3(???) timmar igår. Körde två timmar på maskinerna och sedan en timmes bodypump. ahhhh, jag dör! Men ska ni träna så ska ni göra det på sats. Världens bästa gym, skitbra gruppträningar, nya maskiner, sportshop har dom mm. Grymt!
Ska tillbaka till gymmet idag ävem fast jag är helt slut, men det bästa för kroppen när man har träningsvärk är att röra på kroppen, visste ni det? Ganska logiskt ;)

Just nu sitter jag och väntar på maten ialf, sen drar jag och möter Anna för 1,5 tim träningpass. Hoppas på att köra kondition, mage och ben.




Look out

Vilken fin dag det har varit, verkligen strålande sol. Vill ju bara till stan och sätta mig på en uteservering och dricka ett glas vin, men nej vissa måste ju jobba. bajstråkigt, men ja..   Just nu sitter jag här och käkar lite och väntar på tims mamma, vi ska ut och övningsköra :) Första gången på skit länge, så det ska bli kul!


MELLO!!!

Hej älsklingar <3 har ni nått kul för er ikväll? Jag ska hänga med lite vänner och titta på mello, dricka lite sen ut förhoppningsvis :) just nu sitter jag i bilen med tim och Anna, vi ska hämta björne och handla lite :) och ikväll röstar vi på looooooren, right? Vem vill ni att ska vinna melodifestivalen?


friday, funday

Nu har jag fått i mig en shake och kaffe. Nu måste jag dra ifall jag ska hinna till bussen. hörs senare


Godmorgon

Det är kolsvart ute, inte kul att vakna till. Jag vill ligga kvar i min älskade säng... Men nej jag måste upp.



Hade jag haft en väckarklocka hade den sätt ut såhär just nu.

ÖVER HUNDRA LÄSARE?

Love u guys, ville bara säga det. Vad kul att ni tycker om min blogg :) Ni hade ju inte läst den annars. Måste bara bli bättre på att upptadera, men nu när jag ser hur många som verkligen kollar min blogg så blir det ju roligare, plus att jag inte vill förlora er nu :)
Konstigt än då att jag kan fått så många? Länkar den inte någonstans, har gjort det på facebook endast 2 ggr? Aja, don´t need 2 ;)
Ville bara säga det. PUSSSSSSSSS!



<3

60 SHOTS?

I lördags gick jag verkligen all in och beställde 60 shots, alltså bokstavligen 60 shots. Haha, drack dom itne själv såklart men bjöd typ hela stället? HAAAA, herregud. Aja, kul var det. I allafall utav det jag kommer ihåg, kollade på bilderna nu och det fanns inte många uppläggbara. Haha, i helgen kör vi igen på samma ställe. Kommer nog träffa samma härliga människor, det får vi hoppas på ialf :D Många från musikvideon var där så det var kul att träffa dom.
Aja, nu blir det att sova. Hörs i morgon.
GOD NATT



Innan jag drog ut och åt middag med la familla, Saga hade sminkat sig själv. Vad tycker ni? Haha sötis






In bed

Ääääntligen ligger jag i sängen för att sova, upp tidigt i morgon då jag börjar halv åtta. I morgon blir det träning också, efter en dags vila blir man så rastlös och bara längtar till gymmet. Känner ni igen er? Jag älskar verkligen att träna. Nu när jag sätt resultat både genom att testa kläder (som jag innan inte kunde ha, men kan nu) och kolla på vågen så blir allting mycket roligare. Tänker inte ännu berätta för er hur mycket jag gått ner för än jag gått ner till de jag ska. But hang on i will get there ;).

LÄGGER UPP NÅGRA BILDER FRÅN HELGEN STRAX



Promenad med Erika

Hej på er! Kom precis hem ifrån jobbet. Blääää, vilken stressig dag det har varit. Usch, men i morgon slutar jag kvart över två. SÅ JÄVLA SKÖÖÖNT! Vet dock inte vad som händer i morgon med det åter står och se, någonting kul blir det nog!
Aja, just nu sitter jag och väntar på maten. Är så jävla hungrig jämt nu förtiden.. Kanske för att jag tränar 2 tim per dag :P Men idag vilar jag från gymmet och tar en promenad med söta Erika.




I WORK OUT!

Hejsan sötnosar, förlåt för sämst uppdatering men har inte haft tid pga bakis, jobb och gym.
Just nu väntar jag på maten, efter det drar jag med Anna och gymmar tills det stänger! :) Haha, ni skulle aldrig palla gymma med mig och Anna, vi kör så jävla stenhårt! :P
Igår gymmade vi i 2 timmar och körde boxning, jogg/spring a 30min, crosstrain 20min och ben och rumpa 40min :)




TTYL


UTGÅNG


EGO PICS

Hade en jätte mysig middag med familjen, nu är jag hemma igen och har fixat till sminket och håret. Sitter här och dunkar musik och taggar inför ikväll! Kommer bli grymt!
Vi hämtar upp Anna vid 9, på hennes jobb sen åker vi hem till henne i danderyd och lämnar lite saker sen JÄVLAR är det party!









Jag måste ha världens vitaste/starkaste tänder, dom är kritvita även fast jag röker och dricker fett med kaffe?! Najs, sucks to be you ;)


Spontantatoo



I tisdags träffade jag Anna en stund, vi satt ute i solen och fikade och helt plötsligt så var vi inne på studion och tatuerade oss. Jag funderade en stund på vad jag skulle skriva, sen blev de det här och jag är skit nöjd! Man ska inte ändra sig för någon annans skull, jag är jag och gillar du inte mig så skiter väl jag i det :)
Jag och Anna har bokat in en ny tid nästa månad
, WIHO! Vill göra en till med text, på revbenen. Så som Megan Foxx har, ni vet? Men jag vet inte om jag ska göra där riktigt än, har ju inte gått ner all vikt som jag ska än och gör jag en stor tattoo och går ner ännu mer i vikt kommer den se helt fuckad ut sen! Dessutom om det ska vara snyggt men en tattoo där ska man vara skinny.

Ready for crazytimeeees!

Så nu är jag färdig fixad, har gjort mig i ordning redan nu för att jag ska ut med familjen och äta. Bättrar på smink och allt senare ikväll innan jag ska ut, så nu har jag allt klart förutom smyckena som ska på! Skönt!
Vad har ni för planer till ikväll? Senare ska jag ut, som sagt med mina snyggingar och vi ska röjja gärnet!

Hur mycket älskar ni inte min nya jacka? LOVE IT, från MQ!






UNTZ UNTZ



Precis tagit en välbehövd dusch, nu sitter jag ute i solen och dricker ööööööl. Våren måste ju firas ;)
Ikväll går vi all in inne på saxo! Drar dit med sköna brudar, som jag träffade på musikvideoinspelningen ;)

LOVE IT!

Juste.. Testade boxning i förrgår. Vad hur najs som helst, grymt kul! Har ni inte testat, gör det! Men glöm inte att stetcha, jag har fortfarande träningsvärsk i vaderna och axlarna. Haha, men det äre värt!



- glad som fan, slut som faa-an!

Härligt

Guuud vad härligt väder det är ute, det är tom varmt i solen? Jag svettades efter en timmes promenad/pw. Haha, så nu ska jag äta lite frukost! Är så jävla hungrig nu ;)






Det bästa stättet att starta dagen med

är en morgon promenad, så nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe sen drar jag med musik i öronen och humöret på topp!
När jag kommer tillbaka så kommer jag berätta om min vecka som varit!



Hahaha, broshan asså...e

Nyttigt snacks

Eller a nyttigt i rätt mängd! 70% mörk choklad em bit, några nötter. Red bull + Loka! Sen är man ju ändå propp mätt? Aja, sitter i soffan och tittar på the voice Sverige kan ju bara säga att det suger. Ska gå och lägga mig i tid i kväll, för i morgon så står morgonpromenad, boxning och utgång på schemat! :)


Sötnosar...

älskar att ni hänger kvar här även fast jag inte har bloggat på typ en vecka? kommer inte ens ihåg hur länge sen det var ;)
MEN JAG HAR HUR MYCKET SOM HELST ATT BRÄTTA FÖR ER! T.ex om en sjuk kul grej jag var med om förra helgen!
Men berättar om senare ;) 
Kom precis hem, sitter just nu och väntar på maten. Ikväll blir det nog lugnt med pojkvännen! MYS!



RSS 2.0