LOVE U!


10kg på 4månader

Får hela tiden in kommentarer och meddelanden på facebook hur jag började med träningen, vad som fick mig att komma igång. Hur jag fick den kroppen jag fick och vad den största skillnaden jag gjort.
 
Det blir så många som skriver så hinner tyvärr inte svara på alla så jag skriver ett inlägg här.
 
Jag har alltid, sålänge jag kan minnas vilja börja träna. Må bra, se bra ut och ha en sund livsstil. Men kom aldrig dit jag ville, jag har haft ätstörningar, vilket inte alls funkade i längden ofc. Jag gick ner i vikt såklart, vägde väl runt 45kg som minst. Vilket är alldeles för lite för mig, jag blev bara ben. Snyggt? Inte dirket.   Jag mådde sämst. Efter det nyåret gick jag upp i vikt, vägde mer än vad jag gjorde innan. Jag brydde mig inte. För att jag mådde så himla dåligt. Men sen en dag (kanske ett år efter) såg jag ett foto på mig själv och fick verkligen se. JAG HADE GÅTT UPP säkert 20kg. Jag började med träningen lite smått efter det, drog ner på maten men ändå kom jag inte dit jag ville.
Det bästa jag gjorde var att köpa ett gymkort på Sats med min bästa vän Anna, (hon har också gått ner 10kg nu om inte mer)  vi har verkligen stöttat varandra genom allt. Och nu är det bara en vane sak, det är kul att gå till gymmet. Det är skönt att inte behövr vara obekväm i sin kropp.   Nu har jag gått upp i vikt igen (pga min depretion och panikångesten, det började där) men det gör inte mig något. Jag älskar min kropp, men självklart vill jag att den ska bli bättre. Smalare, fastare, hårdare och muskligare och framför allt HÄLSOSAMMARE. Nu har jag bara mer och jobba med och det är ju kul med förändrig.
Jag gick ner 10kg från slutet av feb till juni. Så det ska bli kul och se nu, från nov -  och framåt
 
Hur fick jag den kroppen jag fick? Ja, allt handlar om disiplin och prioritera. Jag drack inte alkohol lika ofta, jag åt 5-6ggr om dan och tränade i princip varje dag. Ja de vanliga.  Jag var inte ute lika ofta, träffade inte mina vänner lika ofta. Ja jag priotiterade bort annat och fokuserade på träningen.
 
Största skillnaden? Ja, allt. Från att äta vad fan som helst och inte träna ett dugg till att promenera, boxas, styrketräna, jogga, springa, och till att inte äta dåliga kolhydrater, äta mycket fett och sånt som ger kroppen näring.
 
Allting ligger i psyket, tänk inte gör bara,
 
 

IM BACK

Typ liver rullar på typ.. eller inte. Jobb står typ helt stilla, har ringt som en galning idag om jobb och massa dagis har skrivit upp mig som vikarie nu och det är bara vänta på att de ska ringa. Man får liksom ta de som går. Vill egentligen plugga men tänker göra det längre fram, vill ha lägenhet först. Så just nu är det prio ett.
Bloggen har kommit i sista hand just nu men det ska jag försöka ändra på :)
 
Och det här med träning, jag har kommit tillbaka och det känns hur bra och skönt som helst. Samma med kosten. Har säkert gått upp allt jag gick ner från feb-juli (10kilo), känns nästan så. Men jag tänker inte deppa för de, det var ju mitt val? Men nu är jag ialf tillbaka, och jag vill stanna här :) Jag vet att jag kan, kunde jag då kan jag ju nu?
Imorgon ska jag och Anna gå på ett "glitch workout" grupppass. som är 2 (!!) timmar långt. Lär ju dö,
 
Kommer alltså nu börja med mina recept, matdagböcker, träning, och ge er motivation igen :)
 

påväg till gymmet

nu jävlar är jag igång igen, :)




our friendship is NUN of your buisness




lite bilder från min 20årsdag




















fuck yeah




Driving

sitter just nu i bilen och väntar på min kaffe som tims mamma är och handlar :) jag ska körs till körskolan sen. vi ska öva starta och stanna i backe. lär ju rulla, hörs sen :)


För evigt, ja för evigt




Shopping

Ja som ni såg så ska jag och min lilla vän jennifer till handen c och handla lite. tänkte som sagt köpa en outfit till i morgon och lite annat smått som smink och ögonfransar ;)
 
Vi hörs från mobilen. <3
 
 
Snygg i håret? ;)
 
 

Depedidadedidodo

Hej hej hej jag e gay gay gay. 
Och jag heter Jennifer :) 
 
Nu ska jag och Amandish åka till handen och shoppa lite för imorgon då hon fyller 20!!! Och då blir de feeeeeet utgång!
 
finfina
 

vad gjorde jag i förrigår?

jo jag var på en gruppintervju för espressohouse, har aldrig varit på en gruppintervju förut så det var spännande men lite läskigt på samma gång. Man måste verkligen sticka ut med tanke på att det satt 8 andra personer i rummet. man skulle även presentera sig själv inför de andra och berätta vad man gjort tidigare och vad man vill göra i framtiden. jag hoppas det gick bra för mig och dom ska höra av sig inom tre veckor :)






RSS 2.0