The city

Nu är vi tillbaka på hotelolet igen, guud vad mysigt vi har haft det. Vi har suttit vid hamnen och bara mys och sen gått runt i affärer och så hittade jag faktiskt en klänning som jag ska ha ikväll. Visar er sen :) Nu ska vi bara ta det lugnt ett tag och göra oss i ordning lite smått. Sedan blir det utgång.
 
 
 

Outfit


Tillbaka på hotellet

Fyfaan vad gott det var med frukost! Nu håller vi på att göra oss i ordning för nordstan, shopppiiiing. Hoppas det finns något snyggt, tänkte kolla om dom har någonting jag kanske kan ha på mig ikväll? Jag vet dock inte vad vi ska göra ikväll, jag tror att det blir ut ikväll igen för vilket JÄVLA drag det var igår, hur bra som helst! Vi bor verkligen mitt i smeten, alla krogar/nattklubbar/barer/uteserveringar är precis utanför vårat hotell. Hur najs? As naaaajs.
 
 

Espressohouse

Nu har vi gjort oss i ordning och ska gå och äta frukost på eh, det ligger precis utanför vårat hotell :) Som allt annat :P haha!
 

Utgång på ingång

 
Nu har vi shottat, vart nere i baren på hotellet, gjort oss i ordning osv.. Musiken står på högsta volym och vi är astaggade. Nu drar vi ut och FUCKAR göreborg!

Outfit


!

Nu har vi precis kommit från gymmet, vi körde kondition och svettades som en jävla gris. Anna står i duschen och snart är det min tur sen gör vi oss i ordning för en dag på stan!
 

Tea time on the ballen

Sitter just nu och myser med Anna på ballen, snackar bara en massa skit och pratar om att vi måste göra om detta varje år! Kunde inte blivit bättre asså, vi har det så jävla bra!
 
Jag drog upp Anna vid nio till frukosten, asbra frukost har dock inga bilder med fotar i morgon! Snart ska vi till gymmet, sen blir det en dag på stan till nordens största shoppingcenter. Och ikväll ska vi checka utelivet här i götLAborg!
 
 

Bilder från liseberg

 
 

Outfit


LISEBERG


Hotellet


At the hotel

Nu har vi checkat in och gjort oss klara för duschen, lägger upp fler bilder sen på rummet osv :) 
 
 

Framme!

Nu är vi ÄNTLIGEN framme efter all bussåkning, väsksläpning och promenerande genom stan. Just nu sitter vi på hotellet i lobbyn, vi får inte cheka in förrän typ vid 12 så vi passar på att blogga lite under tiden.
Hotellet är så HIMLA fint, och allting ligger precis utanför dörren. Så som HM, Olearys, Systemet osv osv.
 
Nu snart ska vi springa runt lite i stan och kolla bikinis och träningskläder, (det finns ju gym på vårat hotell såklart!) ;)
 
 
 
 
Och nu..
 

Destination unknown

Hej på er mina söta! Mår ni bra?? Jag mår just nu hur bra som helst, var såå skönt att åka iväg över midsommar och bara komma bort. Idag åker jag iväg igen med min finaste vän Anna, vi kommer åka buss hela natten och jag kommer (denna gång) blogga där ifrån.
 
Jag håller just nu på förfullt att packa ner allt som ska med, allting får inte plats dock så jag måste packa om osv osv. Men jag åker här i från Tungelsta kl 21.00 så hörs vi när jag kommer fram imorgon.
 
 
 
Puss sålänge!

Lycka är..

.. att hämta paket, tihi. Har hämtat ut mina Jofama by kenza skinnshorts och världens snyggaste skor! Har även suttit och beställt lite idag som ni får se när jag kommer hem. 
 
Skjortan från bikbok 199;- , shortsen från Jofama 1200;- ich och skorna från någonstans (orkar inte kolla) 849;-
 
 

Godmorgon

Vilket härligt väder det är ute, det är inte bara sol utan det är varmt också. :) Skönt ialf att ha ett jobb som man är ute på hela dagarna. Har precis vart ute med wille och hunnit göra matlådor och ätit rågflingegröt med äpplekesellaskum krossade hasselnötter och lite kanel, gött!
 
Nu vill jag verkligen bara ha jobbat klart och sitta i bilen påväg till gräsö!
 
 
Snyggt nagellack, right? ;)

Vad ska ni göra på midsommar?

Jag åker till gräsö med pappas släkt. Pojkvännen följer även med, det ska bli så himla skönt att åka bort ett tag att bara koppla av och bara umgås med nära och kära.
Det blir som vanligt midsommarlunch, 7kamp och grillning. Sedan kommer det även bli mycket bad och sol eftersom att det kommer vara fint väder.
 
Allting är packat, även träningskläder :) Åker redan i morgon efter jobbet, måste hinna till systemet också för här ska det drickas!
Kommer även ladda ner appen blogg.se till min pojkväns mobil (nej, har inte iphone) så det blir bloggande där ifrån också!
 
 
Min klänning jag ska ha på midsommar är sååå fin!

Finally home

Gym avklarat med Anna, alltid lika mysigt att träna med henne. Nu är kesellan med bär och nötter i magen och nu är det dags för sängen för mig.


GOD NATT!






TAGGA!

Nu har vi svalt våra black burns och fått i oss lite mat. Så nu är det mot gymmet som gäller, ska bli så jävla najs! var ju ett tag sen, har tagit det lugnt och jag känner mig bättre så nu i helvete ska jag träna så in i bajsinge innan spanineeeen. WIHOOOO!






Kanintesovapånätterna.aldrig

Idag är jag hemma, har typ sovit max två timmar i natt. Vet inte alls vad som håller på att hända, så träningen har jag lagt åt sidan tills jag mår bättre. Hatar det, vill bara träna hela dagarna. Älskar det. Jag mår så mycket bättre, men min kropp måste få vila. Så då lyssnar jag på den och gör som den säger.

Käkar lite lunch just nu, grillad kyckling med sallad och kesellatzatsiki. Love!


Recept Cocosbollar

Såå jävla enkelt att göra och så jävla gott och så JÄVLA bra!



Ingredienser

1 dl mandlar, 1 dl cashews, 2 dl havregryn, 5 matskedar minimjölk, två stora matskedar kesella, 3 msk kakao, 3 msk proteinpulver (choklad), kokos.



Mixa nötterna och havregrynen till ett mjöl. Häll i mjölk, kesella, kakao, proteinpulver. Blanda-rulla i kokos-in i frysen 5min-NJUUUT!

Cyklaaaa

Nu ska jag cykla? och möta Anna. Har inte cyklat på hundra år.. Men ska möta upp henne så cyklar vi nog hit och fikar lite med mina cocosbollar :) Sedan är det duschen och sängen som gäller!


Dessa kommentarer..

Detta är bara pinsamt för er, för jag vet ju vilka det är som skriver. But why be such a hater? Var glada och lägg ner er tid på era liv än att sitta som två bitterfittor och skriva kommentarer i MIN blogg. Har ni ingenting bättre för er och vad ger er rätten till att göra det?

Detta skriver jag nu bara för att berätta att det är bara onödigt för ER att skicka dom där kommentarerna. De ger inte mig någonting, varken något bra eller dåligt :)

Och ni andra som har bloggar och får en massa skit, ta inte åt er. Det är ren avundsjuka!



LOVE U GUYS!


A good night

Hade verkligen en jättemysig igår kväll, bra sällskap, gamla vänner även bästavännen Jocke träffade jag och det var huuur länge sen som helst vi träffades. Folk drack, kollade på race, drog och käkade på max. Sen drog vi till brasserian. Jag skippade både att äta max och dricka alkohol såklart. (Har druckit en gång på en hel månad, hur grym? Så jävla grym. Om man jämför men gamla Amanda) Drack loka hela kvällen, och vet ni vad.. jag hade kul ändå! :) Självklart kan man ha kul utan alkohol ;)

De gångerna jag får dricka är midsommar, i göteborg (vi åker på onsdag efter midsommar), spanien. Får se hur det går, men just nu känns det som att jag kommer klara det!







Jag, Jocke, Fifty och nån?

Cocosbollar

Äääälskar cocosbollar, har alltid gjort. Men det är ju inte det nyttigaste.. med allt smör, socker osv osv. Meeen sen såg jag ett recept på en träningsblogg på dessa cocosbollar,(med bara bra ingredienser, ofc) OOM jag blev glad.
Gjorde dom på en gång och nu har jag ätit 3st som kvällsmål. och vart det gott? OOOOM det vart!
Lägger upp receptet i morgon :)


?

Blev lite ändrat det där med bloggningen ;), nu känns det bättre. vet inte varför men det är så här heela tiden. Men ska fortfarande ta det lugnt ikväll men ska ut och träffa bästavän och lite andra vänner. Mys!

Ha en trevlig lördag everyone!


Bajs.

Igår hände det en sak (som jag inte vill ta upp här) med mig som gör att jag inte kan/vill träna denna helgen, bara ta det lugnt. Jag behöver det just nu känner jag. Jag mår upp och ner hela tiden vet inte varför men jag är alltid stressad osv osv och i går krashade jag.

Så nu vet ni, och kanske då förstår att jag inte kommerblogga så mycket i helgen.


I'm gonna rock spain with this body ;)


Dagen-kvällen-nu

Puuuh, känns som att jag varit på språng hela dagen. Är heelt slut just nu! Men måste in i duschen och ut med wille. Seeeen sängen, gud så skönt!

Dagen har bestått av äta-pendla-jobb-äta-promenad-äta-jobb-äta-pendla-träffa mamma-äta-pendla-fixa matlådor-äta .. och nu dusch sen säng!

Kommer inte blogga med ikväll, så vi hörs i morgonbitti.


Godmorgon

Sitter just nu framflr tven och äter frukost. Rågflingegröt med önos lågkalori äppelmos och en macka med kalkon och tomat. Goooott!

Planerade ju att gå hem efter gymmet igår, men ja så blev det inte. Var tvungen att komma hem så fort som möjligt till wille, blev lite kaos med planeringen där. Men men, idag ska jag till mamma efter jobbet så vi hörs inte försen senare!


Godmorgon

Har ju kännt mig depp nu i flera dagar, men tror att det har varit pga av jag vart sjuk och bara vart hemma. Sen tror jag att jag in för hårt med träning och allting. Man ska träna för att man kan och vill inte för att man måste. Jag vill ju träna varje dag, men fortfarande inte känna pressen att jag MÅSTE. Förstår ni? Tror att det var därför jag krashade, men nu känns det som att jag är på banan igen.
Det västa som finns är att vara sjuk och behöva vila, bara sitta hemma, ta det lugnt och inte göra ett skit. Men nu är jag ju som sagt frisk :)

Har haft en mysig och lugn morgon, har packat gymväskan ätit goood frukost bestående av verumfil blandat med kesella pauluns musli lite kokos två finnchrisps med ägg och kalkon-keso jag har även myst med världens bästaste wille. Och snart kommer tim och hämtar mig och kör mig till jobbet, Skön morgon!

Jobb, gym och pw hem. Seeen hörs vi!




Runkeeper

Nu drar jag mig ut i det mysiga lite halvmuletfastvarmtvädret för lite löpning och som vanligt har jag runkeeper på för att se hur lång, hur länge och hur mycket kalorier jag bränt. Bästa!


Vilodag idag, why?

Alltså egentligen, visst att jag vart sjuk. En liten förkylning, lite feber. Men det var i söndags, vilade igår. Känner mig bättre idag så varför inte? Varför inte ta en liten löptur?

Har precis käkat, så jag väntar alltid en timme för annars får jag håll så det skriker om de.

Middag idag blev, kyckling stekt i cocossmör kokta grönsaker keso kesellatzatziki + pinjenötter över det. nomnom!



Löpning är ett snabbt sätt att bränna kalorier och fett på!

Det här med att komma upp på morgonen...

Förut så sov jag in i minsta sekund tills jag var tvungen, verkligen tvungen att gå upp för att hinna till jobbet. Jag åt ingen frukost, hade duschat kvällen innan. Allt för att få sova längre. Nu går jag upp precis i tid så att jag hinner äta frukost. Vilket tog tid att lära sig göra, frukost är ju trots allt den viktigaste (och godaste) måltiden på dygnet.
Men nu är det en självklarhet att äta frukost, att gå upp i tid. Och jag är pigg? OOOM jag är pigg? Får jag i mig alla måltider som jag ska på dygnet så mår jag så jävla bra.

Men nu är det det här med träning typ promenad/pw/löpning innan frukost, bara ta t.ex. en proteinshake och en banan innan och sen ut på promenad/pw/löpning och SEN äta frukost. Jag vill, om jag vill. Få in mer träning, just nu får jag bara in i genomsnitt 60min per dag (om man räknar bort vardagsmotionen) men tanke på att jag har ungefär 50min till jobbet så jag måste gå upp ungefär 2 timmar innan jag börjar. Och det känns så jääävla tidigt om jag ska t.ex promenera 1tim innan, OCH så måste jag inna duscha isånt fall också och då blir det ÄNNU tidigare. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra.
Jag funderar på att börja cykla till jobbet, eller gå hem från jobbet. (ungefär 1,2mil) det kanske skulle funka bättre för mig? Jag äälskar att träna på kvällen, men även på mornarna..

Nej faan, det är ju bara att ta tag i det? För det första ska jag fixa cykel. OCH I MORGON GÅR JAG HEM IFRÅN JOBBET! Även fast det eventuellt ska bli regn. Fan lite vatten skadar ju inte?



Ahhhjuste, gick och blev sjuk i söndags också.(Därför jag ser ut som jag gör ;) Jävligt kul, det har sabbat lite men det är klart jag måste vila när kroppen säger till! Men nu känner jag mig bättre efter 2vilodagar från jobb och träning så i morgon är jag tillbaka :D!


Veckans träning

Måndag; Pw 6,5km. 60min
Tisdag; Video med Jillian. 45min
Onsdag; Pw 8km. 70min
Torsdag; Kondition, boxning, armar. 50min
Fredag; Promenad, 6km
Lördag; Löpning, 5km
Söndag; Gick runt i stan och lite överallt ;)

Alltså blev det inge gym denna vecka, sååå jag kan ju bara säga att jag SAKNAR det så in i helvete! Men på onsdag, fredag och söndag är det gym inplanerat!




...



Let´s go!

Nu drar jag ut för lite löping. ADIOOOOOOS

Vad tränar ni idag?






Bilderna är tagna nyss,

Inte gjort ett skit än...

godmorgon! Jag har bara tagit det luungt hela morgonen, så himla skönt. För annars är det bara stress, stress, stress. Men nu börjar jag bli lite rastlös efter en stor frukost och flera koppar kaffe så nu ska jag snart ge mig ut på en löpingrunda. Ska bara vänta en stund tills black burnen börjar värka.  Kommer ni ihåg dom? Jätte många har frågat om hur vida de har funkar osv osv. Jag mådde dåligt utav dom i början, men nu tar jag dom inte för att sluta äta direkt utan för att prestrera bättre i träningen och det funkar bra för mig! :)

har inte gjort mig i ordning heller, sååå skönt att slippa det!






Har. En. Dålig. Dag. Punkt.

Heeeeej, hoppas att ni är på bättre humör än mig. Jag vet inte varför men idag känns allt skit och jag vill bara ligga i sängen och dö. Men det kan man ju såklart inte göra, jag har massor att fixa i form av städning, promenera, träning och matlagning...

Jag har en period just nu bara, det kommer såklart gå över och jag kommer bli bättre men jag vet inte.. Kanske jag satsar för hårt? och det tar stryk på min kropp och mitt psyke? Jag vet inte, något jag vet är att jag ska träna nu och så får vi se hur jag mår sen. Jag vill satsa hårt, men jag vill må bra också! Allt jag gör just nu är jobb - träning - jobb - träning osv osv, haha!


6 Juni - Sveriges nationaldag

Hej mina fina! Har precis ätit frukost, gröt och två finnchrisps med kalkon och avokado. Hur gott?? Så nu är jag redo för en promenad. Hoppas bara inte att det är alldeles för kallt ute.

Skulle ju egentligen dragit till gymmet med Anna, men hon har blivit sjukv sjuk och jag vet inte om jag riktigt hinner. Så tar en promenad istället!


Godmorgon

.. mina sötnosar! Häääärligt att solen ääntligen är tillbaka va? :) Just nu sitter jag och äter frukost  / samma som igår ikväll. Älskar't!
Idag är det som vanligt jobb som gäller till fyra, sen ska till icamaxi för att handla lite och sen hem till tim för lite hemma gym och klippning!



Bästa bästa lillasyster <3

Be your own hero

Sååådäär, nu har jag varit ute och powerwalkat. Fick med mig min söta vän Erika också :) Trevligt med lite sällskap på promenaden ;)

Idag gick vi 6.5km på ungefär 60min.
Sköönt! Så nu har jag fått i mig mitt kvällsmål bestående av verum fil och paulins musli. MUMS! Alla matlåder och allting är packat och fixat inför i morgon så nu är det sängen som gäller.

Puss och godnatt!



Don't think, just do it!

Sitter just nu och gör mig redo för utgång, alltså inte utgång utgång utan utgång genom att gå ut och att gå en gång... Haha, häller i mig min celsius (kommer ni ihåg när jag gav betyg på smakerna? Hann inte så långt dock, men min favorit är ialf citron/lime.. såå god!)

så även fast jag är trött och helt slut så ska jag ut på min pw. Det finns inga ursäkter, tänk inte gör det bara!






Middag

Tjeena mina snyggingar" Hur mår ni? Själv är jag huur trött som helst. Vart jobb till kvart över sju idag.. Blää! Men nu har jag vart hemma en stund i allafall, gått ut med Wille och fått i mig en lättmiddag. Var inte så hungrig så det var en liten äggröra. På ägg (såklart) skinka, till det keso tomater och lite pinjenötter. GOTT





!

Veckans träningsshema

Förra veckan alltså ;)

Måndag, Powerwalk 60min. 6.1km

Tisdag, Videon med Jillian. 45min

Onsdag, Gym kondition och mage, bröst, biseps 60min

Torsdag, Pilates video 20min (haha, nybörjare)

Fredag, Gym kondition 60min

Lördag, Videon med Jillian. 45min

Söndag, Gym kondition och rumpa, ben 75min

GRYYYYYMT!


I do this for myself, not for anybody else

Nygymmad, nysolad, nyduschad & nysminkad. Härligt, nu är det mesta gjort för dagen. Ska om en stund till huddingesjukhus och spela lite bingolotto med min kära mamma.
 
Har ni haft en bra helg? Min har varit så bra, bara umgåtts med mina bästa och bara tagit det lugnt. Och vet ni? Inte EN ENDA droppe alkohol har slinkit in i min mun! Duktig? Jaaa, har inte haft en vithelg på jag vet inte hur länge. Pluspoäng!


SWEAT



( gammalbild ) Skitgrymt pass! Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen, ska iväg och bowla med lite vänner.

Indoortraining with Jillian

Drar en celsuis innan träningen idag så jag får en ordentlig kick ;)




UTMANING

Jag påbörjade en utmaning i måndags, som ska pågå ändå fram tills jag åker till spanien. Alltså den 9Augusti. Jag hate tänkt att börja den 9juni så att det blir exakt två månader. Men sen tänkte jag efter, och varför? Det är väl bara börja idag, just nu. Och ja det gjorde jag och det har gått skitbra.

Min utmaning är att
jag ska utföra en aktivitet varje dag, inte ha någon vilodag (om jag nu inte jag skadat mig såklart) det kan vara allt från promenader till gymmet till spela fotboll till simning tll löpning. Ja all form av aktivitet.

Det viktigaste är NÅGONTING VARJE DAG tills jag åker till spaninen!

Så nu jävlar kör vi, are you with me?


Nöjd!

Nu är den mörkahårbotten och de bleka längderna borta.


Hårfärg & sportbh

Köpte min snygga sportbh igår, på sats. Verkligen skitbra, 349;- om jag inte minns fel. Just nu håller jag på att färga håret, ni ska få se för och efter bild sen :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3071514/images/2012/pic_204982701.jpg" class="image">


RSS 2.0