Vår?

Är våren påväg nu? Hoppas hoppas...


Godmorgon

Börjar dagen med frukost framför oc, ska gå ut på promenad med Wille sen i det fina vädret! Vårkänslor, i love it! Och vid fyra ska jag träffa min Anna, :) hörs senare.. Pöööööss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3071514/images/2012/pic_190917406.jpg" class="image">


Dinner


All day, all night


PUMPING

whaaaatsuppppp? själv sitter jag här och dunkar musik med mitt vin, haha inte undra på att jag aldrig blir frisk ;) Nej men ett (fem) glas rödvin är bra om dagen ;)
Tims mamma har precis börjat med maten, vi ska göra smördegsinbakad kyckling fylld med pesto och mozzarela, (ingen deg för mig dock) Men men, MUUUMS
Och i mogon få jag träffa min ANNNAAAA, ni fattar inte hur mycket jag saknat henne. Vi ska pierca oss, haha fett muppigt jag vet (ingen piercar sig längre? såå 2005 typ?) Men aa jag saknar mina piercingar så ni får se i morgon ;)

Bild från min 18-årsdag!


UNDERBART

Hur skönt har inte vädret varit idag? Jag var ute innan med tim och wille, guuud vad skönt det var. Det var verkligen varmt ute! Tog lite bilder på mobilen, visar er sen. Har precis kommit ur badet, nu blir det oc. Senare ska vi åka och handla lite inför ikväll, myskväll som vanligt :) ÄLSKAR myskvällar. Spec nu när jag är sjuk :( Vi ska handla lite middag och lite vin :) Mysigt va?


'

Ligger och myser med älskling till oc! Nu ska vi äta lite lunch, sen ut på promenad!


Home

Bläääää kommer spy på det här snart! Ja är så jävla trött på att vara sjuk, idag fick jag gå hem ifrån jobbet för att jag jag har ont i halsen, känner mig seg och kan knappt äta. OCH SÅ KAN JAG INTE TRÄNA HELLER.. Men men what to do. Är hos tim, han får ta hand om mig. :) Vi ska snart åka iväg till ica och handla lite inför ikväll, tänkte göra thaimat idag, får se hur de går?

Aja, tänkte visa er mitt och tims hemmagym. Vi är snart klara, ska inhandla ett löpband, spegel och lite annat som ska in. Nu har vi hanltar, boxningssäck och cosstrainer. Det kommer bli hur najs som helst!
Mer bilder kommer när det är klart :)


Godmorgon


Godnatt!

Har inte orkat blogga idag, vi hörs i morgon <3


Vill ha min systemkamera nu!

Iphones kamera suger ju blatteröv så färgen är helt annorlunda på bilderna, men men de får duga så länge.


keep talking shit about me, you are making me famous

Kom precis hem till pojkvännen, har vart hemma och städat, duktigt va? Det låg kläder, handväskor, skor, skolådor och kassar med nya kläder ÖVERALLT! Ja ni vet dom ett tjejrum brukar se ut. Men nu är det fint i allafall. Skönt att ha det gjort! Aja nu är jag som sagt hos pojkvännen. Tänkte hoppa in i badet sen väntar Biggan.
Just nu, bad + vin





haha, Hanna Widerstedt! Alla hatar henne, antar att det är för att dom tar åt sig? Ni undrar säkert varför jag tycker hon är så jävla skön, hon är ju bara fake såklart. Hon är inte sådär i verkligheten och mycket hon säger är fan roligt. Ja hon är blåst, men det är bara en image. Undrar hur länge hon kan hålla den inne i huset, men men hon kommer dra åt sig fett med tittare och jag hoppas på att hon vinner för hon är bara så jävla skön!

Godmorgon

Är ni vakna? Jag är, vissa ska ju till jobbet liksom.. Men jag är glad ändå, solen lyser och jag känner mig inte alls lika sjuk idag = träning i morgon! Yeeeeey vad ska ni göra idag då?


update

De 2 deltagarna som nu har kommit in i huset är skiiit tråkiga, när kommer hanna widerstedt??? Älskar henne, hon är så jävla skön!
Aja, hoppas det blir bättre :)


Äntligen hemma hos pojkvännen

Är sjukare idag än vad jag var i början av när jag blev sjuk, konstigt va? Jag tänker träna på tisdag i allafall! Aja, kom precis hem. Fixar naglarna och köpt ny brunkräm, sköönt! Just nu väntar jag på maten och bigbrother, ååh vad jag längtar!

 


Bigbrother!!!!

Har just nu färg i håret, orkade inte fixa det i förrigår så nu är det gjort iallafall så visar er när de e klart. Ska även iväg vid 4 och göra naglarna, vill träna men tror jag väntar med det till i morgon eftersom bigbrother är idag kl 9, och de får jag inte missa! Ska ni titta?


Godmorgon! <3

 


Det här är faan inte sant

Björn den jäveln gick vidare??? Han pratade igenom hela låten, Sara Li gjorde fan jobbet eller à hon sjöng i allafall som mello går ut på? Eller? Hahahaha


Mello!!

Sitter just nu och tittar på mello, Molly mååååste gå vidare. Låten var inte den bästa men jag älskar henne. Den bästa hitills i hela mello är lätt loreen! Och sista bidraget sög med Björn radelid, han snackar igenom hela låten? Han ska hålla sig till att vara författare!


Beauty

Den här helgen tänkte jag bara ta det lugnt, vara med pojkvännen. Ta hand om mig själv, fixa naglarna, färga håret och bara ha en spa dag för mig själv. Det har varit fööör mycket festande för min del och det känns verkligen. Jag har precis vart sjuk, eller är typ fortfarande. Min Anna jobbar, så henne kommer jag inte träffa heller.. Men det känns skönt, ikväll blir det mello och kanske lite vin.
Så det blir en vilohelg, inge festande, inte tränande bara ta hand om mig själv!



blid från förre helgen!

Godmorgon!

Frukost framför tven i soffan en lördagsmorgon är det bästa som finns! Har ringt Ella idag och bokat in naglarna i morgon, färgade även håret igår. Färgade blondt i hårbotten eftersom att jag har så mörkthår, efter frukosten ska jag färga utväxten med rödfärg och ha i min hårinpackning, visar er sen.


Förrätt!


Har ni testat?

Tequila rose? Om inte, måååste ni göra det!


Fredagsmys

Börjar fixa med efterrätten till våran 3 rätters ikväll :)


Always and forever

såg ni vad min sötnos hade skrivit om mig på sin blogg? ---> Anna Min gullegris.
Har aldrig träffat någon som dig, du och jag är väldigt lika men samtidit jävligt olika. Jag tror att det är de som gör att du och jag går så bra ihop. Du kan resa mig upp hur jag än känner mig, du gör mig glad. Vi kan göra världens tråkigaste dag till rolig! Våran humor är bäst, även fast ingen kanske förstår sig på den. Haha!
Men jag hoppas att du kommer vara min närmsta vän även när vi är nittio och sitter hemma och stickar tröjor till våra barnbarn. Hoppas att vi sitter där tillsammans! Haha! LOVE YOU MY DARLING!

Här är bilden hon gjort <3


Kesellapannacotta med hallon

Receptet är väldigt enkelt, det blir gudomligt gott och sen så är det inte så jätteonyttigt som de felsta efterrätter.

Ingredienser för 4pers:

2,5 dl grädde
2 småbukar med kesella hallon
1 gelatinblad

Lägg gelatinbaldet i vatten i 5min, sen värmer du grädden i en kastrull, häller kesellan i en bunke. När grädden är varm tar du gelatinbladet och rör ner det i grädden. När gelatinbladet har smält i grädden rör du ner det i bunken med kesellan. Häll upp i fina glas, ställ in i kylen i 1,5 timme. Sen häller du på lite bär efter din smak sedan tillbaka in i kylen ytterigare i 1,5 timme.

KLAAART! Hur gott som helst som sagt, du kan även ha smutat degistive kex i botten eller nötter att toppa med!


FREEEEDAG!

Guud så skönt med fredag, jobbar till halv 3 sen ska jag till banken och på kvällen blir det nog bara en hemma kväll. Vi får se vad jag orkar. Har beställt tid hos Ella som fixar mina naglar nu i helgen också. Skönt, för just nu ser dom förjävliga ut, som ni ser..


Bejbi

Har min älskling på besök, vi ska snacka lite skit och dricka lite vin :) ser ni vart jag piercat mig förresten?


Off to work

Sitter just nu i bilen påväg till jobbet. Efter ska jag pierca mig, kan ni gissa vart? :)


God natt

Filmmys nu, sen sova. God natt sötnosar!


Balsam + hårinpacknings tips



Den guldiga förpackningen är balsam från loréal köpt på frisörsalong för ungefär 170;- Den är värd varenda krona, den kan ta ur vilken tova som helst och gör håret hur lent och glansigt som helst!

Den vita förpackningen är hårinpackning med färg från REVLON också köpt på frisörsalong och kostar ungefär 130;- Den här hårinpackningen är ett måste som rödhårig! Eftersom att rött blir lätt ganska färglöst efter många duschar. Så 1-2 ggr i veckan använder jag den här, och den är GRYM! Som att färga om håret på nytt liksom!

Orkar inte..

Orkar verkligen inte blogga är så jävla sjuk och blir fett deppig för att jag inte kan träna, knappt jobba och för att jag inte orkar blogga. Har vart sjuk sen i lördags så det borde ju bli bättre? Eller? Aja har en massa bilder från helgen jag måste lägga upp. Men får göra det i morgon!
Nu väntar jag på maten, sen blir det massor med mys med pojkvännen.



/ bild från lördag! Har jag sagt att jag älskar mina skor?

Alla hjärtans

Mys med älsklingen


Happier than i ever been

Hej på er sötnosar! Vad gör ni? Förfestar? eller kanske förbereder er på hemmakväll? Själv ska jag vara med min älskade Anna, vi ska dricka lite vin och snacka en massa skit ;)
Körde ett pass med Anna idag, blev dock inget Bodypump för oss.. Kom för sent, men men vi rockade gymmet iallafall!

Dagens måltider:
Frukost: Havregröt + kanel
Lunch: Lite kyckling och grönsaker + bulgur
Mellanmål: Nötter
Efter träning: Banan
Middag: Tacos
Dryck: Vatten kaffe, 1 red bull + MASSOOOOR AV VIN!

IDAG firar jag mig och mitt liv, för att jag har världens bästa pojkvän. Världens bästa bästakompis, för att jag bara är så grym med träningen och för att jag är så grymt snygg. Kan man fira det? Haha
, jag kan ;)











Godmorgon

NU DRAR JAG! Ha en bra dag!


FREDAG I MORGON

lika glad som vanligt, men vem blir inte det liksom? i morgon ska jag och Anna dra ut, det blir nog en chillkväll efeter som att vi ska till uppsala på lördag då blir det 50års fest. Min låtsas pappa fyller år, så det ska bli kul! Men nu ska jag sova, GODNATT!


Tänkte bara..

MULBERRY är ett piller som man ska ta 15min innan frukost, lunch och middag. Alltså tre ggr per dag. Det ska minska intaget av kolhydrater och socker, det är ett naturligt piller som går att köpa på viken hälsohandel som helst!
Jag ska testa nu i 10dagar så får jag se vad jag tycket. Det ska även minska sötsuget och efter 10dagar så ska kroppen ha vant sig vid att äta mindre och inte behöva småäta och att inte ha sögsug. Låter ju hur bra som helst? Eller hur, folk har testat och de ha gått ner i vikt. Snabbt! Så nu ska jag testa och se vad som händer, så berättar jag för er sen om hur det har gått!


NEW IN







Det mesta är från stadum, väskan och handuken är från sats. Bhn och trosorna från HM!

Hårtips!

Den här oljan är VÄRLDENS bästa, den luktar gudomligt och man får så glansigt och fint hår utav den. Jag använder den efter jag duschat och innan jag ska föna eller platta håret. Den är grym och den går att köpa på olika frisörsalonger! 

MAROCCANOIL



...


Dagens måltider

Har varit jättedålig på att äta idag, vet inte varför men har inte fått i mig så mycket. Bra mat iallafall förutom middagen som innehöll kolhydrater!

Dagens måltider

Frukost: Ett ägg +  en macka med makrill utan smör
Lunch: Lite gurka och isbergsallad
Middag: Sushi
Dryck: Vatten, kaffe, en redbull



- sushi till middag, muuums! Avokado är dom bästa!

ÄLSKAR..

..att jag verkligen har kommit igång med träningen och med kosten på riktigt. Jag är så jävla stolt över mig själv och inte minst över anna som kör skiten av sig på gymmet.
Jag mår så mycket bättre, jag sover bättre, är gladare och orkar verkligen mycket mer!
Igår körde vi bara konditon efter som att i morgon kör vi bodypump, vi körde 1,5 timme. Var fan heelt jävla slut efter.


HM - jeans

Dom sitter sjuuuktbra, är sjuukt snygga och BILLIGA! Jag tror dom här kostade 199;- hur bra är inte det? Dom finns i många olika färger och storlekar, kommer inte ihåg just vilka det är men kolla runt på hemsidan. Billigt kan vara bra!



<3 älskar dom

RICINOLJA

.. har ni såklart hört talas om? Det är ett laxeringsmedel som tydligen ska få håret att växa mycket snabbare. Många storbloggare har testat (även andra) och säger att det funkar? Är det värt att prova? Det går att köpa på apoteket, så jag ska nog testa eftersom att mitt hår fort. är super kort (som ni ser). Men vet inte om jag vågar ha laxeringsmedel i håret? Hmm, har ni testat det?



- myser framför tven med citronvatten! MUMS

Middag

Nu tänkte jag få i mig lite mat, sen städning sen mot gymmet. :D ASTAGGAD!

Dagens måltider:

Frukost: Ett ägg
Lunch: Shake
Mellanmål: Fetaost + paprika och gurka
Middag: Det blir lax och varma grönsaker
Snacks: Efter gymmet, en banan!
Dryck: Vatten, kaffe och 1 redbull!


- bild från helgen, tims söta mamma och jag!

Fredagen i bilder











sen spårade det ur hahah...















- haha, don´t even ask! HADE NI EN BRA FREDAG?

SATS

Är verkligen skit nöjd över att jag och Anna valde SATS, det är hur grymt gym som helst! Massor med gruppträningar skitstort gym och gruppträningarna bokar man via en app HUUR bra som helst!
Kom hem för en stund sen, tänkte äta lite, blogga och städa sen drar jag iväg till handen och möter upp Anna för lite tränning, kör konditon rumpa ben idag tänkte vi! På fredag är det Bodypump på schemat ;)


- köpte även nya träningskläder, sportbh, bag och vattenflaska igår. Visar er senare!

Puuuuuuuuh

Är ganska så slut just nu.. Har precis varit med Anna på gymmet, vi köre som fa-an. Det blev inte så länge dock en timme men det räckte för idag. Kondition och lite syrka, provade på en massa maskiner också.
Men nu vet vi hur allting går till så i morgon kommer det nog bli enklare.
Vi har även bokat in en massa pass från och med fredag! SÅ NU JÄVLAR!


Bilder från i helgen kommer upp ikväll, PÖÖÖS



- gammal bild, saaknar mitt hår..


Let´s do it again!

Tjaaaaa, äre party eller? Själv sitter jag hemma hos tims mamma och dricker lite. Det kommer lite gäster hit på middag och titta melodifestivalen!
Btw, hade skiit kul igår. Det blev kanske lite för mycket dricka men men, life is a party!


IM OUT

Nu drar jag, HA EN TREVLIG FREDAG SÖTNOSAR!





Drunken

I väntan på Anna så har jag redan druckit 3 glas vin och känner mig lite halv lullig, Haha! Kan typ inte dricka nånting längre, billigare, mindre kalorier, perfect! Aja som sagt väntar jag på Anna, vi drar ut på en pub här i tungelsta. Ska bara spela lite biljard, dricka lite och ha det myyys!


New in

Nu ska jag ta ett bad med massa skrub, hårbomb och göra mig redo för kvällen. Tänkte visa skjotan och jeansen som tim kom med nyss. Även solglasögon, haha? Tyckte som var skitsnygga så var tvungen att klicka hem dom. Köpte även 3 par jeans till mamma! Snäll dotter hon han :)





- thirshan <3

Paket + inhandlat idag

Tänkte visa skorna från jeffery och steve madden, blev även ett par jeans i från nelly. Och var inne på hm idag och köpte en tirsha! Just nu är älskling och hämtar ett paket ifrån hm åt mig också, älskar jag det här? JAAAAA! Visar er senare ;)









- ÄLSKAR MINA NYA SKOR
, jag kommer knappt våga använda dom för att jag älskar dom så mycket. HAHA!

Min middag



- allting behöver inte vara onyttigt bara för att det är helg, dricker ju redan alkohol som har MASSVIS med kcal i sig.

I <3 Redwine

har precis käkat, oxlifé med varma grönsaker. MUMS! Har hämtat paket också, tänkte visa er lite senare. Ni får en lite smygtitt nu ;)






FRIDAAAAY 2MORROW

Nu blir det en liten filmkväll med älskling, sen jobb i morgon, sen möta anna, HÄMTA MINA SKOOOOOR! Men säger god natt nu iallafall, vi ska se limitless. Har ni sätt den? Har hört att den ska vara skit bra!



Söta Anna <3

MISS YOU SUM


Dagens måltider

Just nu sitter jag hos tims mamma, vi kom precis hit. Ska äta och sitter just nu och dricker lite rödvin, BÄSTA! Lite torsdags myyys. Tänkte ju inte festa i morgon men joo Anna tvingade ju mig så jag är tvungen ;) Haha, nej men det ska nog bli kul. Tappade bort mitt bankomatkort i lördags men fick ett nytt idag och hämtar ut legg + pass i morgon. SKÖÖNT!

Dagens måltider
Frukost: Ett äpple
Lunch: Köttsoppa + fetaost
Middag: Blandade grönsaker med lax + keso
Dryck: Kaffe, vatten, rödvin!

Inte det bästa kanske, men mår fort. inge bra efter min magsjuka. Kan inte äta riktigt ordentligt. Perfect? JAAPP







- min kväll,

Godmorgon

Gud vad jag mår bra idag! Känner mig verkligen skiit glad!
Nu blir det jobb, sen tar jag en sväng med mamma till haninge c för att handla lite presenter till min lillasyster som fyller fem på söndag! Hon ska btw ha sitt kalas på lekvegas i vega. Vi har hyrt hela lokalen och bjudit in massor av hennes kompisar, hon kommer nog bli överlycklig min lilla sötnos <3 Aja mer om det senare, måste springa till bussen nu. HOPPAS NI FÅR EN BRA DAG!






FINASTE

Du är det bästa jag har, älskar dig<3


GODNATT ÄLSKLINGAR

Vi hörs i morgonbitti, PUSSSSS


SÖNDAGEN

Blev en spontan biokväll med Anna och Robbin, breaking dawn såg vi. ÄNTLIGENN! Den var skit bra, längtar som faan till andra delen. Blev bara super mys med god mat och bio på heron alltså!

























LOVE US!


LÖRDAGEN

Var på bröllopsmässan med tim och hans mamma och hans mammas böööjfriend (dom gifter sig i sommar och jag ska få vara tärna, :)) Testade på choklad i en choklasfontän, kollade på massa brudklänningar och ett STORT plus var att det var vinmässan samtidigt, prova på massa viner osv. Det var roligare där än vad jag trodde att det skulle bli ;) Efter så vart det middag inne på söder på koh panghang, har ni inte varit där så har ni verkligen missat någon. ÄLSKAR koh panghang! Beställde in massa drinkar, thailänsk redbullvodka, vinflaskor, irish coffie osv. Vi körde förrätt, varmrätt. Men åt inte ens halv varmrätten för att det var SJUUKT stark (haha undra varför när jag tog "very hot")





























HADE NI EN BRA LÖRDAG?

FREDAGEN

.. började med jobb, fick sluta 1,5 timme tidigare. sköönt? Jaa som fan, träffade Anna i haninge c, köpte lite nya små saker, en blus, lite smink, hårspray och torrshampoo. Ni vet allt som man behöver. Tänkte att kvällen skulle bli lugnt med några glas vin och äta ute. Men nej :P, det blev systemet för våran del och handlade massa cider och vin. Började föra hos mig, as taggade! Drog ut och käkade och sen till en pub för att dra några tequila, träffade några vänner och drog vidare till en lokalfest. Hade det skitkul och blev skitfull, som vanligt! HAHA















VAD GJORDE NI I FREDAGS?!

HEEY

Hej på er sötnosar! Var det igår jag bloggade? Guud, kommer inte ens ihåg om det var igår eller idag. Haha, hatar att vara hemma och göra ingenting, suger verkligen. Så vi tog en tripp till örsundsbro, mamma behövde hämta lite mediciner ifrån moster så vi tim och jag hängde på. Blev fika och kollade på gamla foton.
I morgon blir det jobb igen.. såå skönt faktiskt, sen är det bara 2dagar till helg, SKÖNT!
Tänkte lägga upp lite bilder från helgen snart. Lägger upp i tre olika, fredag, lördag och söndag.



- känner mig skit fresh! bad ikväll med hårinpavkning och ansiktsmask är ett måste efter att bara legat hemma och typ dött..

RSS 2.0