10kg på 4månader

Får hela tiden in kommentarer och meddelanden på facebook hur jag började med träningen, vad som fick mig att komma igång. Hur jag fick den kroppen jag fick och vad den största skillnaden jag gjort.
 
Det blir så många som skriver så hinner tyvärr inte svara på alla så jag skriver ett inlägg här.
 
Jag har alltid, sålänge jag kan minnas vilja börja träna. Må bra, se bra ut och ha en sund livsstil. Men kom aldrig dit jag ville, jag har haft ätstörningar, vilket inte alls funkade i längden ofc. Jag gick ner i vikt såklart, vägde väl runt 45kg som minst. Vilket är alldeles för lite för mig, jag blev bara ben. Snyggt? Inte dirket.   Jag mådde sämst. Efter det nyåret gick jag upp i vikt, vägde mer än vad jag gjorde innan. Jag brydde mig inte. För att jag mådde så himla dåligt. Men sen en dag (kanske ett år efter) såg jag ett foto på mig själv och fick verkligen se. JAG HADE GÅTT UPP säkert 20kg. Jag började med träningen lite smått efter det, drog ner på maten men ändå kom jag inte dit jag ville.
Det bästa jag gjorde var att köpa ett gymkort på Sats med min bästa vän Anna, (hon har också gått ner 10kg nu om inte mer)  vi har verkligen stöttat varandra genom allt. Och nu är det bara en vane sak, det är kul att gå till gymmet. Det är skönt att inte behövr vara obekväm i sin kropp.   Nu har jag gått upp i vikt igen (pga min depretion och panikångesten, det började där) men det gör inte mig något. Jag älskar min kropp, men självklart vill jag att den ska bli bättre. Smalare, fastare, hårdare och muskligare och framför allt HÄLSOSAMMARE. Nu har jag bara mer och jobba med och det är ju kul med förändrig.
Jag gick ner 10kg från slutet av feb till juni. Så det ska bli kul och se nu, från nov -  och framåt
 
Hur fick jag den kroppen jag fick? Ja, allt handlar om disiplin och prioritera. Jag drack inte alkohol lika ofta, jag åt 5-6ggr om dan och tränade i princip varje dag. Ja de vanliga.  Jag var inte ute lika ofta, träffade inte mina vänner lika ofta. Ja jag priotiterade bort annat och fokuserade på träningen.
 
Största skillnaden? Ja, allt. Från att äta vad fan som helst och inte träna ett dugg till att promenera, boxas, styrketräna, jogga, springa, och till att inte äta dåliga kolhydrater, äta mycket fett och sånt som ger kroppen näring.
 
Allting ligger i psyket, tänk inte gör bara,
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0