bilder från i fredags

drog en utgång med linda och jenn, och många andra. hade hur kul som helst. jag har saknat min lilla kartongskalle ;) igår låg vi bakis hela kvällen och åt feeet mat. gott! är helt slut idag också, så orkar jag inte dra mig till gymmet blir det nog bara att ligga hemma :)

















fredaaaag!

hej på er, vaknade kl 7 idag och har hunnit fått i min frukost. haregrynsgröt m kesella funlight. och en smörgås med keso avokado :)
nu om en stund - gymmet!



godmorgon finisar

blev en rätt den kväll igår med två vänner, hade lika kul och mysigt som vanligt. vilket inte var så kul var att jag vaknade 20 i 11,(!!!!) idag. skulle vara hos min kurator kl 11. sköj! så ingen morgonpw och ingen frukost. great, så nu sitter jag på tåget påväg hem igen. då blire mat, sen gym :)




påväg till gymmet




god morgon

planen var att komma upp vid 6 och ta en morgonpw men sängen var skönare :) så nu har vi fått i oss gröt med kesella/hallonsyltröra (låg kalori) nu ska jag göra mig i ordning och bege mig till Anna för att väcka henne, sen blir det gymmet. :)




Nämen hej!

sämst på att blogga, i knööw. men det är mycket nu och har varit mycket. i lördags va jag min pojkvän, Anna och min käre gamle vän mikaela (och massa andra) på bilträff i barkaby. sköj! igår var jag och hälsade på mamma på sjukhuset. och just nu är jag påväg till UMO

tänkte bara cheka in lite, hörs senare!




dagens lunch blev

.. enkel. vad vad annars? ;)
lite hopplock på tonfisk keso ost och kalkonrullar. hur gott?




glöm inte att följa mig på instagram @amandaahlstrom92

LIVITLOVEIT.shapemeup.se

Har en tävling där man kan vinna ett presentkort på beach and motion på hela 500kr. Gå in och motiveta vettja!
'

godmorgon

visst är det härligt väder ute? awesome. passar perfekt för en morgonpw :)

guud, vad jag har saknat mina frukostar ... muums!

te, verumfil m paulins, 2 finnchrisps med keso och ett ägg :)



följ mig på instagram @Amandaahlstrom92

just nu på bussen hem

puuuh, passet blev 80min långt. 30kondition och resten styrka. och så körde vi lite booooxing, så jävla kul!






at the gym






Bästismys

Anna är här och vi har hunnit äta lite frukost, verumfil och lite finnchrisps på de. gött :) nu ska vi göra oss i ordning för lite gym och idag står armar på shemat.






blää

för det här vädret och blää för att bara vara hemma och ta det lugnt. suger ju ganska hårt, men jag är nog redo nu att söka jobb och göra om och göra rätt. alltså inte stressa mig igenom allting. just nu vill jag bara ta tag ordentligt i träning, kost, hälsa, jobb och sparande. hoppas på att få flytta hemifrån inom ett år iallafall :)

aja, nog om tråkigheter. allt kommer lösa sig. just nu är jag ute på promenad med Willis :)






Min lunch

tonfisk, ägg, paprika, tomat, lite kryddor och citron över. gott, mättande, enkelt och nyttigt :)


bild från instagram, amandaahlstrom92

todays

har bara myst idag, med datorn och Wille. tänkte snart röra mig ut för liten promenad med honom snart. sedan drar jag nog till gymmet, Anna är seg och har annat för sig så jag drar nog dit snart då det inte är så mycket folk på gymmet :) slipper alltså bråka om maskinerna ;)




partey






going shoppping

är just ni påväg till handen och tänkte shoppa lite :)
bror och Wille





lördagsfrukosten är den bästa

sitta länge, plocka fram massor, dricka te och kaffe och bara mysa. Älskar lördagar!



Godmorgon

kom precis in efter en liten promenad med Wille. nu lite frukost sen tänkte jag gå ut på en morgon promenad :) hörs sen.





Sep. 14, 2012


mödravårdscentralen

ska in om 20 min, scary. sålänge kan ni gå in på instagram och följa mig där uppdaterar jag jämt! :) @amandaahlstrom92







blogg.se appen till Android!

lyyycklig! eftersom jag aldrig sitter vid datorn förutom när jag ska blogga så är detta perfeeekt! :D mer inlägg alltså :) sitter just nu på bussen ska till handens sjukhus och ta ut min p-stav. hörs sen babes!


Jag vill vara lycklig på riktigt.

Först vill jag bara säga hej, och jäävlar vad länge sen det var. Jag lever fortfarande (knappt, men aa) nej men det här hänt en massa i mitt liv just nu. Panikångesten har blivit värre och massa annat i mitt liv.
Pga panikångesten som förmodligen har kommit pga stress och massa annat så har jag lagt träningen åt sidan sen innan spanien. Jag kan inte jobba, för jag vet aldrig när det här dyker upp.  Det kan komma när som helst.
 
Men jag har sökt hjälp, jag går och pratar med en kurator på ungdomsmottagningen och jag rekommenderar verkligen dom. Jag har bara gått där en gång nu, men det verkar så himla bra. Jag kommer fortsätta att gå där för att försöka förstå vad som har gjort mig så här och för att kunna hantera detta.
 
Sen vill jag bara säga att ni är så himla gulliga som fortfarande stannar kvar och kollar in min blogg även fast det inte har funnits nått att läsa. Sötnosar! :)
 
Har bestämt mig för att ta mig till gymmet i morgon och så får vi se hur det går, och gud vad jag längtar! Längtar till mitt nya, lyckliga liv.
 

Gammal bild, men den är fin ändå! Tack för att du finns där, vet inte vart jag skulle tagit vägen utan dig <3
 

RSS 2.0