The difference between who you are and who you want to be is what you do.




Det tar tid och det krävs mycket för att komma dit man vill. Men vill man så kan man.
GE ALDRIG UPP!

Jag är inte ens i närheten av min drömkropp, det krävs mycket tid and if you keep on going you will get there. Det får ta sin tid, det gör ingenting att jag måste äta bra och träna hårt på vägen. För jag älskar det!

It's a lifestyle!

Godmorgon

Sitter just nu och äter frukost, verumfil med äpplebitar och två finnchrisps med ägg. Mums!
Nu ska jag bara fixa mitt trollhår och sedan bege mig moyt bussen. Hörs ikvll!


Morgonmys!

Godmorgon på er! Sitter just nu i soffan med wille, bussen som jag skulle ta gick en halvtimme efter den jag trodde jag skulle ta.. Skönt, var ju helt klar så nu kan jag bara ta det lugnt en stund :)

Idag är det jobb och gym med Anna som står på schemat.





TRÄNAR NI? om inte.. JUST FUCKING DO IT!



Grymt träningspass, tog i som in i helvete! Känns skitbra just nu, ska äta upp mitt ägg sen hoppar jag in i duschen. Säger godnatt nu för jag kommer inte orka hålla ögonen öppna efter duschen.

PUSS!

What dosen't kill you makes you stronger
















Dagens kost

Hej mina sötnosar. Har ni haft en bra dag? Min började bra, men blev bara sämre och sämre. Måste byta jobb asså, usch mår verkligen inte bra där.
Aja jobbar nu i sommar, sen söker jag nytt!
Just nu sitter jag och dricker lite kaffe och taggar till till ett pass med Jillian, guud vad jag har längtat! Så hon ska få köra skiten ur mig, sen dusch och sen sängen!  SKÖNT!

Frukost; Verumfil med smak av passionsfrukt, jordbubbar. Mellanmål; Päron. Lunch; Lax, wokgrönsaker kesellatzatsiki. Mellanmål; Kesella med hallon och krossade hasselnötter. Middag;  Gryta på krossade tomater, kikärtor, campinjoner, paprika massor av vitlök. Sen blir det ett mål till efter träning, ägg och proteindryck.

Många men små måltider utspridda under dagen, håller dig mätt. Ditt blodsocker håller sig på jämn nivå, inget sötsug och förbränningen är på topp! ;)


Summer

Jag verkligen älskar det här vädret, ju varmare det är desto bättre! Allting blir så mycket härligare.

Även fast jag mått dåligt så har jag hållt mig sysselsatt med underbara människor som bara får mig att må bra.

Det har blivit mycket fram och tillbaka till mamma såklart, hängt mycket med min Anna, restaurangbesök, bilträff med söta johanna, häng med jennie, ätit god räksallad i nynäshamn men pojkvän, suttit på cafen, uteserveringar, myst med iskallaproteinshaker på verandan, härliga frukostar i solen, promenader med mina fina. Vad hade jag gjort utan mina vänner, min pojkvän och familj? Jag är verkligen lycklig över att jag har er och att ni finns där när jag mår som sämst.

Här är lite bilder från min vecka ;)




















I'm back

Hey you guys, har inte mått bra alls på sistone. Mamma har åkt in på sjukhus, jag har varit sjuk, allting har bara varit piss. = Därför har jag inte bloggat, ingen träning, dålig kost (vilket gör mig bara ännu sämre) men ni förstår nog :) Nu är det lite bättre med allt ialf. Träning och kost är strikt igen, jag är tillbaka i banan och i bloggen! :D

Just nu håller jag på att laga mat, det blir kycklingwok med tatzikikesella + avokado. Blir bra ladding inför kvällens pass, ska ta det ganska lugnt ändå eftersom jag precis vart sjuk. 
Känns skönt att vara tillbaka!



- Ajuste, har gått och blivit neger också ;)

MYSA!

Hej på er, haft en bra dag? Det har jag minsann ;) Jobb, gym. Vart bara kondition idag eftersom jag kört styrka 3 dagar i rad.  Men nu har jag och Annis fått i oss mat och ska bara duscha och sedan kolla på film. Sen är det sängen som väntar!! :)
Tycker fortfarande att det är superkul att ni är så många som läser min blogg. Hoppas ni stannar. Älskar när ni kommenterar (även avudsjuka komentarer, ger mig bara mer självförtroende :)) Men kommentera MERA!
Nu säger jag godnatt, och så får ni en tjockisblid på mig och Anna från förra året. Kommer ALDRIG se ut sådär igen!

Jillian Michaels

Hej mina söta läsare! Sitter just nu och taggar till med lite kaffe inför passet med jillan (klippet finns lite längre ner i bloggen!)

Idag har jag hunnit med jobb och solning. Nu ska jag träna, duscha, äta och sova så fort som möjligt. För i morgon är det upp kl 05:45.

Juste kollade vågen igår och jag har gått ner 7kg(?????) från start nu, paah jag tycker inte att det syns att jag gått ner så mycket. Men kul som faan är det, att allt detta jobb har gett resultat :D meeer ska det bli! Och det firar vi nu med ett pass ;) Hörs sen <3




Kost och träning hör ihop!

Det är många som frågar om min kost, hur jag lägger upp den, när, var, hur mycket, hur många ggr jag äter osv osv. Innan jobbet gör jag i ordning lunch och mellislåda. Frukost äter jag innan jobbet. När jag kommer hem äter jag middag och efter träning äter jag mellanmål och ibland kvällsmål. Jag äter 5-6 småmål om dagen. Förutom frukost, lunch och middag som är lite större.

Jag lägger ju upp lite då då olika måltider men tänkte berätta vad jag ALLTID har i kylskåpet/frysen

Ägg
Keso
Avokado
Fetaost
Mozzarella
Grönsaker
Hälsofil
Proviva
Tranbärsjuice
Kesella
Funlight
Frukt
Minimjölk
Kyckling
Lax
Wokgrönsaker
Räkor
Hallon
Blåbär
Tonfisk
Lök
Nötfärs



MOTIVATION

This is what keps me going, att se resultat. Dom här shortsen kunde jag ha förut. För nästan exakt år sedan. Ändrade min livsstil nu februari 2012. Så jag har hållt på i 4mån. Så på fyra mänader så har jag gått ner tillräckligt mycket för att en annan person skulle få plats i mina gamla älskade short.

Själv ser jag inte en såhär STOR skillnad, men å andra sidan så ser man sig själv varje dag och inte ser det. Men nu kan jag ha kläder jag inte kunde ha förut (från när jag vägde mindre) och kläderna jag kunde ha ramlar av.

ÄLSKAR DET, det är dom här sakerna som får en så JÄVLA motiverad!





FUEL

kesella med olika bär, två finnchrisps med avokado keso ägg.




NU JÄVLAR!

Kom hem för en stund sen efter en pw, spring runda på 45min. Hur skönt som helst. Nu har jag gjort frukost/lunch som jag tänkte avnjuta i solen på baksidan :)

Kika in här lite senare ska ni få se på lite formbilder!


Dagens to do list!

UT OCH SPRINGA

STÄDA

GYMMET MED ANNA

SOLA(?)

HEM OCH STÄDA (ser ut som ett jävla bombnedslag!)



Såååpp... nu har jag dragit i mig min proteinshake, kaffe och lite vatten samt två omega tre. Nu är det sags att snöra på sig springskorna, i med hörlurarna och ut i solen! :D






HAPPINESS


I'll be back soon


PUUUUUHHHHH

Nu är jag äntligen klar med allt, eller a ska träna lite mage snart (håller på just nu att leta efter bra videos på youtube) sen är det duschen som gäller och sen FINALY sängen!!!
Idag har jag hunnit jobba, sola, städa, handla i sista minuten innan stängning. Har vart en jävla massa stress, men nu kan jag äntligen varva (haha varva ner?, menar mer att nu ska jag göra någonting som är roligt och inte stressande) ner med lite träning.

Såååå, vad händer i helgen då? I morgon ska jag på en liten afterwork med Anna nr2 sen träffa Anna nr1 senare på kvällen. Annars har jag inte så mycket planerat!




TRÄNINGSVÄRK x100

Godmorgon mina vänner!

Jag har för första gången på länge bara tagit det lugnt på morgonen, annars måste jag alltid stessa med matlådor, mellis, frukost, sminkning osv osv. Men idag har jag gjort allting i lugn och ro, hur skönt som helst! Vilket som inte är så skönt är att jag knappt kan gå pga träningsverk i rumpa och vader. Körde kondition på gymmet igår. HUUR skönt som helst.

Frukost idag blev två finnchrisps med ett ägg och en halv avokado
I matlådan har jag kyckling mozzarella tomat bulgur






FOOD!

Kom precis hem, och nu är det bråttom. Ska iväg och sola med Alize innan jag drar och gymmar med Anna! Så håller just nu på att slänga i mig en sallad med massor av proteiner och lite kolhydrater (ni visste väl att sallad är kolhydrat? en bra en!) Gjorde en egen sås till eftersom jag inte vet vad deras innehåller. Lätt yoghurt cyennepeppar curry och till det Funlight!

Nu lite kaffe och cigg, sen begär jag mig mot vh!





- hahah, älskar frillan!

Jillian Michaels

Dragit ut på att träna tills nu, har haft världens jävla huvudvärk. Det har blivit lite bättre nu, så nu ska jag bara dricka upp min celsius sen kör vi!


RUN FAT BITCH, RUN!
















Confidence is sexiness

Ligger just nu i sängen och bloggar, är helt slut efter jobbet. Kom hem för ungefär en timme sen och har hunnit med stt äta annars bara slappat. Middagen idag var lika enkelt som det var gott, tonfisk wokgrönsaker avokado ägg. MUMS!

Ska låta maten smälta en stund till sen tänkte jag ge mig på Jillians pass ikväll. Ni vet? Det jag berättade om förut. Men denna gång ska jag klara hela!



Always & Forever




































Hörs sen!

Blir en snabbbloggning nu, min äckligt snygga vän Jennie är påväg hit för lite catch up och kedje rökning.




Love my Annik <3


RSS 2.0