Asså, nej nej nej!

Sitter på Jennifers praktikplats, myser lite med henne. Ska nog snart röra mig hem snart, måste duscha och göra mig lite frääääsch med nytt nagellack, ögonbryns plockning och färgning!
Har köpt en våg idag också, lika bra att hålla koll på hur mycket man går ner =)



- saknar min gamla hårfärg!

just keep it up!

Godmorgon, är precis klar. Ska väcka min bejbi så ska vi åka mot jobbet. Ikväll kanske jag svänger förbi Jen´s praktik för att säga hej :) Har ju saknat henne lite granna..

<3


IM AWESOME

Hejsan alla glada, just nu sitter jag med min käre pojkvän fram för tven och tittar på tjockisar. Har ni sätt extreme makeover? asså herregud, hur kan man låta sig själv se ut så? Fattar inte..
Tim hämtade mig från jobbet idag, mår så himla illa.. Trodde typ att jag skulle spy? Men men, idag har jag ätit en halv macka, en nutrilett bar och ska försöka få i mig en halv avokado nu till middag..



- var på bio igår med bejbi, vi såg drive. SÄMST! menmen, vi hade det jätte mysigt.

Heelt slut, nu blire jobb

Hinnner inte skriva så mycket om helgen och allt just nu. Jag ska åka till jobbet nu, ha en bra dag!
PUSS


HÖRDE JAG SKÅÅÅL!

Nu kör vi igen, börjar kvällen hos Anna. Sen utgång, sen förbi sandra som har en liten feest för att hon fyller 20 i morgon :D




- Ha en trevlig kväll nu, och rör inte chipsen som står på borden! ;)


BALLONG KJOLEN

Älskar den, så sööt! Ska ha den på nyår + ett glittrit linne.


trött chey men kör på ändå

Kom hem nyss, efter lite skoj med syster. Dom hade gjort det så mysigt i centurm med en massa julpynt. Vi fikade och åt sallad, och vanligt bryggkaffe (Latte innehåller på 300kcal per glas, a BIG nono!) och jag handlade ett klädersplagg till min nyårsoutfitt :) Visar sen.

Ja juste, fick en kommentar om varför jag super när jag går på min diet. Och eftersom jag har valt att få i mig en viss mängd kcal, så vet jag hur mycket jag kan dricka för att klara min diet. Jag håller mig till kcal helt enkelt, och som sagt jag äter ju inge godis, chips och så vidare så jag kan få i mig alkohol :)

Trodde att jag skulle bli hemma ikväll med pojkvännen och bingolotto (jag vet kärringvarning, ÄLSKAR bingolotto) men nej, min vän fyller år i morgon så jag måste förbi och säga grattis och blir nog där ett tag! :)



- omg i´m georgeous

YESTERDAY




- Trevlig kväll med massa dans och dricka ;)

HANINGE C

Nu har jag slängt i mig en macka med sallad på, mums! Nu drar jag iväg med syster till handen, ta en fika och se om vi hittar nått :)
Lägger upp lite bilder från går dagen innan jag drar..



siså där jätte pigg idag ;) , såg att jag hade fått en rolig kommentar också. svar på tal på den när jag kommer hem :)


Nu drar vi!


..

snart drar vi, jennifer är i duschen och ska göra sig i ordning bara.


@ jennifer`s



BYE!


TACOS&VIN

Så himla skönt att det är fredag idag, såklart blir det tacos och massor av vin med trevligt sällskap. Fast ingen tacos för mig ;) , tillräckligt med kacl i vinet .. Jennifer kanske följer med ut ikväll också, trevligt!


I`M SEXY AND I KNOW IT!




- nu blire baaaaaaaaaaaaaad

THINK SMALL NOT BIG!

Om man ska unna sig någonting "gott" ?

Nej, absolut inte. Nu menar jag chips, godis och allt sånt hej och hå, varför måste man "unna" sig? Det finns miljoner saker som är hälsosamma och goda? Särsklit nu till jul äter man massa julgodis, jul mat, ..  och spec vid alla sånna här så kallade julmarknader (visst jätte mysigt, med stösta fettbomben) då man äter brända mandlar, munkar och så vidare.. Men ni som inte klarar det förstår jag inte på, måste man ha dom där mandlarna? Har man väl börjat "unna" sig med skit saker blir det inte bättre och man mår inte bättre !?? :)

Så mina tips är att göra allt ni kan för att stå emot, inte alls bra grejjer det där..
Ta med er en frukt eller ät nån mat innan så man inte är hungrig när man går på dom har marknaderna..
Kan du inte stå emot frestelsen kommer du återstå fet! :)

LOVE YAAAH! ;)



BECAUSE I GOT HIGH

Heeejsan, kom precis hem ifrån jobbet. Skönt att sluta halv 3 idag, efter så gick jag förbi Annas jobb och tog en cigg med henne och snackade massa skit som bara hon och jag kan ;) Aja, ikväll drar jag och Anna ut. Inte till någon fancyy place direkt, men det ska bli kul att umgås med henne.. var ju ett tag sen :)
Hoppar in i badet snart, SKÖNT!





- bilder från jobbet idag, en closeup och en outfitbild ;)

Nutrilett meal bar

Godmorgon på er! Nu är jag klar för att åka till jobbet. Jag la mig jätte tiditgt igår men ändå vaknade jag inte utav mina alarm och stängde av dom i sömnen.. Så tim får köra mig till jobbet :)
Vi hörs senare, LÖV


'

- den är mums, med 217 kcal per bar och en massa vitaminer och mineraler som man behöver. Det blir min lunch idag!

1 MÅNAD KVAR

Är ni som mig och verkligen älskar julafton? glöggen, maten, kalle anka, gröten, sångerna, stämningen, familjen och sist men absolut inte minst julklapparna! :D Idag är det iallafall 1 måndag kvar och redan nu första advent på söndag, visste ni det? Tiden har gått så himla fort, den här bilden är från förra året. HEEEJ FETTO liksom..



- jag, bror och syster


FRIDAY´s

Två bilder ifrån fredag. Gick ut till ett ställe och drack lite cider och spelade biljars och hamnade sedan hos några vänner. ( höhö )




- haha, det var ju ganska dött där så jennifer livade upp stämningen ;)

It´s so fucking worth it

Hej alla glada! Kom precis hem ifrån jobbet. Fick mig en glad överraskning när jag gick ut från avdelningen. Tim stod där och skulle köra mig hem :) SÖTIS!
Aja, är som vanligt heelt slut. Men det beror nog på att jag fort. är sjuk och att jag inte äter någonting typ. Inte så bra för kroppen men det snabbaste sättet att gå ner i vikt på. Den här dieten ska jag hålla i två veckor sen blir det att träna gärnet och äta bra mat!
"dieten" innehåller inge bröd, pasta, ris, potatis (alltså snabba kolhydratet) Äter ingenting till frukost håller mig mätt på kaffe och citronvatten. Till lunch äter jag en frukt och lite mat, till middag dricker jag min shake och kanske tar en till frukt om jag verkligen behöver!
Det har gått skit bra hitills, började i måndags. Menmen KICKING AS BODY HERE I COME!




- the pink shake

DRESSCODE

Nu bär det av till jobbet, bussen går om 20min så jag måste gå nu.
HÖRS SEN



Mysig stickad t-shirt, chinos, flätat skärp.

säger godnatt redan nu..

ålfoojsfljffaspipSJDKÅOPdk, så trött är jag just nu. Särskilt med min nya diet.. Berättar mer i morgon om den.  
Vill bara gå och lägga mig i sängen.. så jag tror nog att jag gör det,
träffade ju jennifer en stund, och det var ju lika trevligt som vanligt.. =) Men men, aja.. bajshej!



Målat naglarna också, as cool isblåfärg med glittööör :)

PINK SHAKE

.. kom precis hem ifrån jobbet, fyfan vad jobbigt det är att jobba när man är sjuk.. Nu ska jag äta middag ( dricka min shake dvs ) sen åker jag och möter upp jennifer.
HUGS AND KISSES


Godnatt alla fula!

/ William




You dont need 2 be that person

Har precis klivit ut ur badet, såå mysigt med tända ljus, badskumm och badsalt :) Idag är jag hur trött som helst, skulle träffat min söta Anna som kom till tungelsta och om jag inte orkar det så måste jag vara JÄVLIGT trött ;). Nej men har ju jobbat i 9 och en halv timme så det är väl förstårligt..
Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på oc, är inne på tredje säsongen. Den som inte tittat på oc LÄR ju göra det! Bästa serien ÄVAAH ..



Uppe innan tuppen

Kaffe, citronvatten, mivitotal och halstabletter blir min frukost idag..


...

Är typ jättesjuk nu, orkar ingenting. Så ikväll blir det bara oc och en massa té..
Börjar halv 7 i morgon så upp tidigt i morgon.


VITAMIN SHOT!

Uuusch, jag är sjuk. Har ont i halsen, snorig och bara allmänt hängig..  MEN drar mig till jobbet i allafall. Duktigt?
Vitamin shoten innehåller mivitotal. Massor av vitaminer..., SKIT ÄCKLIG! Men nyttig så vafan gör man?
Aja, nu måste jag borta tänderna och sen dra!


NU KÖR VI

... igen ;)


A SIMPLE LOOK OF TODAY

Iväg till jobbet, till tandläkaren, tillbaka till jobbet, möta up Anna och åka till hennes mormor för lite bingolottotaaajm ;)
HA EN BRA DAG


Önska mig lycka till..

börjar på mitt andra jobb idag, det ska bli hur kul som helst. Jag ska jobba med 1åringar nu, innan jobbade jag med 5åringar. Så det ska bli rooligt.
Just nu sitter jag och äter lite frukost och dricket kaffe, snart är det dags att dra.


Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Kom hem från jobbet nyss. Man blir så jävla slut av ungarna, är skit trött. Jag hann träffa Anna idag också :) 
Efter jobbet så gick jag till centrum för att köpa bingolotter, haha.
Jag och Anna ska spela på torsdag med hennes mormor.


BAD

Nu ska jag lägga mig i ett skönt bad, jag ska sova med hårinpackning ikväll. Det är ett MÅSTE! Mitt hår är hur slitet som helst efter all färgning...


IM SOOOO FUCKING HAPPY

Hej på er!  Idag på jobbet ville min chef prata med mig, jag blev HUR nervös som helst (trodde att hon skulle skälla på mig ;)) Men nej, en chef från en annan förskola hade ringt och ville att jag skulle jobba heltid fram till jul på deras förskola (hitills har jag bara vart vikarie) .. Så jag börjar där från och med onsdag :) HUR GLAD?

Har börjat vänja mig vid mitt mörkare hår nu och tycker att det är as snyggt! Det är fortfarande röda nyanser, men det vart ju bara snyggt? :)



-not so gorgeuos right now. haha

vågar jag?

Juste, det makeupstore eventet blev inte av. Det var inne i uppsala igår, men mamma är sjuk så vi kunde inte åka. + att jag var så jävla bakis igår ...

Sista bilden på mig som rödhårig..


ser ni hur dassigt det är?, rött är fan den västa hårfärgen att hålla snygg..

Mot det mörka eller ljusa hållet, vad tror ni?



eller?


Nothing tastes as good as skinny feels!

Godmorgon, bloggade inte igår för jag var heeelt slut. Låg bra hemma och kollade på film..
Igår bestämde jag och Jennifer att vi ska börja med ett litet projekt. Haha, helt galet kommer det bli. Det kommer defenitivt göra bloggen bätte ;).
Jag måste köpa laddare till min systemkamera, börjar bli ganska trött på alla tråkiga cam bilder. påminn mig!

Hade skit kul hos Anna i fredags, hade en liten tjejkväll med vin och annat skoooj.



- Jag som smalast, hatar bilden och hatar den tiden. Jag mådde skit, åt ingenting, drack alkohol hela tiden, tränade som en galning. Bilden är tagen från nyår och jag kommer ihåg att jag tycke jag var så äckligt fet den dagen.. ? sjukt förfan!

@ anas


paaaaaaaartey

... med Anna och Jen och jocjke

daisdgikSD

Ja, men hejsan! =) Har precis ätit, det blev pasta med räkor och nån sås? .. Har pratat med Anna och ska kanske till henne sen vi får se. Vi ses ute i vimlet ;O) 



11-11-11-11-11

Idag är det 11-11-11, elva är ena mitt turnummer. Så jag hoppas på att någonting riktigt bra ska hända idag. Gör det inte det då har elvan svikit mig och då håller jag mig till mitt andra turnummer, 2!
Guuud, jag var så hilma slut igår efter jobbet. Orkade inte ens blogga. Allting gick bra, trevlig persolnal och gulliga ungar (de flesta) När jag kom hem kollade jag på några avsnitt SATC och sen somnade som en stock.

Fredag idag, vad ska ni göra? Utekväll eller innekväll?

 elr  ??


FOR THE VERY FIRST TIME

.. ska dricka upp mitt kaffe sen drar jag iväg till jobbet. Är SJUKT nervös. Men det kommer nog gå bra ;)


The OC

Nu drar jag iväg till Jennifer :)



- den som inte gråter här har inte känslor!

MAKE UP

hade lite tråkigt, så jag gjorde mig lite i ordning med smink och kläder. Jag funderar också på vad jag ska ha på mig i helgen (ska ju kanske på make up stores jubileum) det står mellan en klänning eller en byxdress. Kan visa sen.


'

- snyggt? jaaaa

....





- har jag sagt att jag har världens gulligaste vovve?

never say never

Goooooodmorgon, min chef ringde mig idag. Jag ska jobba i morgon för första gången. Det kommer bli hur kul som helst, (hoppas jag : oo) Ska dricka en shake nu och ringa och väcka Anna.


LESS IS MORE

sitter just nu och väntar på maten, ska med Jen till hennes praktikplats också :) Juste, färgade Annas hår igår, det vart HUR SNYGGT SOM HELST! hope u love it


eyyoooo

ikväll ska jag sova hemma hos Anna, vi ska hitta på lite bus. Ska förbi Jennifer en stund också, hörs ikväll i från Anna!


Puuuuh,

kom precis hem, sitter och dricker kaffe med mamma :) Jag fick med mig lite söta saker hem. Som inkluderar en björnmutta. (mamma tycker fitta låter så hårt så vi har döpt om dom till björnmutta) haha, aja. Det blev ingen hemlis idag, vi vågar inte riktigt. Men vi ska göra en annan rolig grej lite senare när Anna slutar jobbet. ;)





-benvärmare från lindex 150:- tröjan från lindex 300:-, björnmuttan hm 99:-


SHOPPING

nu ska jag äntligen få träffa min söta Anna, jag har saknat min gullis. Vi ska in till haninge c och shoppa lite. Sen ska vi göra en liten hemlis, berättar sen. LÄÄÄR ju dö.



Idag

Idag har min käre låtsas pappa vart här och firat mig. Ska städa lite nu, sen ska jag träffa lille Jen.


- Klänningen fick jag utav söta Alize och halsbandet utan Johanna.

Lördag´s

I går, mådde jag så jävla dåligt. Var bakit typ hela förmiddagen. Sen ringde Sandra och tvingade med mig på en halloween fest, och eftersom jag inte vart på en i år så var det bara att följa med. JAG ÄLSKAR SÅNT!!

Fredag´s

Haha, kvällen spårade ur. Men vi hade så jävla roligt!

NU BLEV VI TRE

Shotar lite och lyssnar på musik så vi kommer igår FÖRFAAAAAn


WE ARE READY


SPRIIIIT

Nu kom vi precis hem ifrån affären, har handlat en jävla massa ;) Nu ska ut och röka, sen blir det tandblekning och skriva charader lappar ;)



HEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Nu är det äntligen dags!! Jag har precis målat mina naglar och just nu sitter jag i kläderna jag ska ha på mig ikväll. Tänkte visa er lite hur jag ska se ut.
Snart åker jag, tim och jen och åker och handlar. Sprit och efterrätt. :D

Bloggar mer senare om kvällen :)


HÅRFÄRGNING

börjar med att färga utväxten blond så bli den röda färgen rödare :) LOVE IT! Efter ska jag möta upp Jen på en cigg och sen lägga i den röda färgen :)


PLANERING

Just nu sitter jag och mamma och planerar inför i morgon. Hon skriver ner frågor om mig till frågesporten och jag skriver en inköps lista. Jag har så himla mycket att göra,

färga ögonbrynen
färga håret x 2
blekatänderna
måla naglarna
duscha
handla
städa

Har pratat med kocken nu också, så allting är klart med det och hon kommer runt 7, halv 8.



BEGRAVNING

Nu åker vi till begravningen, efter åker vi till willys och köper ingredienser till efterrätten i morgon.
GUD VAD JAG LÄNGTAR!!





- fyra år älskling <3


KNARK

NU FIRAR VI MIG OCH MITT NYA JOBB! DET BLIR BÄST MED MIN SÖTA JEN. Det blir en liten utgång, men det blir nog bra ändå.


UNTZ UNTZ

Arbetsintervjun gick hur bra som helst, ska börja vikariera där :) Jag har vart i västerhaninge och köpt tårta också :) Så nu är Jennifer och Anna här, så snart ska vi fika!
JAG MÅ JAG LEVA!



MIN DAG IDAG!

GRATTIS TILL MIG SJÄLV IDAG! Just nu sitter jag och sminkar mig och måste gå till bussen om 2min.
ÖNSKA MIG LYCKA TILL!



BYEBYE


GODMORGON

skulle åkt in till stan med Jen, men kan inte pga en massa andledningar. Så jag åker med Anna till haninge c istället. Måste köpa hårfärg och gå till min gamla skola och få mina betyg påskrivna.


RSS 2.0