GOTT NYTT ÅR!

Faaan, vad jag är taggad till ikväll. Kommer vara med bästavän, äta god mat, dricka tequila, cider, skumpa och jag kommer vara så grymt snygg! Det kan inte bli bättre! Det skönaste är att vi är klara med allting, vi ar tom köpt citroner. Verkligen ALLTING är klart!
Jag börjar dagen men att hjälpa Tims mamma med all maten, (vi blir ungefär 20 pers här) sen kommer Anna hit och jag ska hälpa henne göra sig i ordning, sen göra Sanne i ordning sen ska jag ju hinna med mig själv också? Haha..
Hade tänkt lägga upp en nyårsresume, men har tyvärr inte tid.. Så jag gör det efter nyår :)

HOPPAS NI FÅR ETT GRYMT NYÅR!




- bilder från förra nyår


Snyggingen min



- före



- efter, skit snyggt juu!

..

Nu tvättar vi ur annas hår, visar er sen hur duktig jag är på att färga! ;)


Lite fix inför i morgon

Föörlåt för det SÄMSTA uppdateringen ever! Men men, har inte haft så myket tid eller tillgång till dator. Har inhandlat en massa nytt, tänkte visa er.
Just nu håller jag och anna på att fixa lite inför morgon dagen, vi har laddat upp med fett med sprit och anna sitter just nu med hårfärg i håret.
VILL ATT DET SKA VARA NYÅR NU, NU!!










lite nya saker, och bara liiite sprit till imorgon ;)

Förlåt

.. för dålig uppdatering. Det har vart så himla mycket nu. Det var party med Anna både på julafton och juldagen, så mysigt vi har haft det. Hon blev överlycklig över sin julklapp! Always and forever babe!
Igår vart det shopping, handlade massa småsaker inför nyårsafton, kan visa er senare. Lite glitterspray, smycken osv. Färgade och klippte även håret i haninge c, nu är det rött igen. LOVE IT! Men det blev super kort, dock.. Men det växer ju ut som tur är :)
Idag åker jag till CRT och köper ny hund mat till Wille, han hatar sin mat som han har nu. Sen ska jag åka förbi mediamarkt och köpa en ny digitalkamera på rean, lär ju vara kaos men MÅSTE ha en kamera till nyår..
I morgon åker jag till Ella och gör naglar, så himla skönt med nya fräsha naglar.



- tavlan jag köpte, en bild på oss och så står det always and forever <3


JULAFTON

God jul på er! Har precis gjort mig klart, dagen börjar hemma hos tims mormor. Han kommer och hämtar mig strax. Ska försöka blogga lite under kvällen, men vet inte om jag kommer att ha tid.
Hoppas ni får en awesome julafton!




- Har öppnat två julklappar än så länge, en hårfön och parfym Kylie minogue!

Uppesittarkväll

Guuuud, så skönt med lite ledighet. Det behöver jag verkligen.
Just nu sitter jag och dricker lite vin och väntar på att klokan ska bli halv åtta, för då börjar ju bingolotto. Det får man ju inte missa? 
Är äntligen klar med all julklappsinhandling och inslagning. Det var kaaos i haninde c idag, folk är som galna för att handla i sista sekunden.. Men men är klar iallafall, ska bara förbi konsum i morgon och köpa 3 chokladaskar till dem alla jag ska till i morgon.

lite bilder från igår och idag..






- julklapparna visar jag ju såklart inte i bloggen, särskillt inte annas. Min lilla stalkeer ;)

Fixar & donar

Har precis testat nyårskläder, vad jag ska ha på mig. Skor, nagellack, accosearer och väska. Jag kommer vara helsvart förutom lite glittriga skor och så ska jag köpa en glittrig kuvertvästa från hm i morgon. Men jag kommer fort. vara snyggast! Hittade en topp hemma som jag verkligen vill ha, men man vill ju ha nått nytt till nyår. Men det får bli så här, för det blev grymt snyggt. Sen nu har jag testat mitt nackelack och läppstift mom dem är i samma nyans till julafton. Och det funkar ju rätt bra, eller? Älskar att ha röda läppar till den hårfärgen jag har, sjukt snyggt!

Mamma & hennes kille har precis varit och köpt julgran, så ikväll är det pyntning och massvis med julmys som gäller.




- sneek peek på nyårsoutfit



- det börjar arta sig ;)



- det passar ändå rättbra eller hur?

BYE BITCHEEES



Ha en bra dag nu allesammans, hörs senare. IM OUUUT!

black is the new red

Hej på er, sitter här och dricker mitt kaffe som vanligt. Jag gick upp 3 och en halv timme innan jag börjar idag för att jag skulle lämna wille hemma, åååh jag saknar honom redan. Hatar att lämna honom på morgonen..
Jag har haft huur mycket tid på mig som helst nu på morgonen, men har typ inte gjort någonting förutom att sminka mig och klätt på mig? Aja, det är skönt att inte stressa iallafall.

Jag fattar inte att det är två dagar kvar till jul? Det är helt sjukt vad tiden går fort.. Det ska bli så himla mysigt. ÄLSKAR JU JULEN! Jag ska vara överallt. Jag ska hem till tims mormor, till hans morbror, jag ska vara hemma och kanske hälsa på Anna. Ett problem har jag och det är vad jag ska ha på mig? För några veckor sedan fick jag jättefina smycken utav tim som är röda, så jag tänkte ha dom och typ en svart klänning bara? Röda naglar, röda läppar typ? Det funkar ju, eller?




- kör på midiekjol och en randig tröja baaah

Glaaad tjej

Förlåt för skitdålig uppdatering! Har haft fullt upp med jobb. Usch, är heelt slut! Men det lönar sig, idag på morgonen så sa mina arbetskollegor att dom hade en dålig nyhet, att jag tydligen inte skulle jobba i mellandagarna. Och jag förstod ingenting med tänkte att det är väl skönt att få lite ledigt. Sen skulle jag prata med min chef om mitt shema första dagen i jan, då frågade hon mig om jag ville bli anställd till den sista mars, jag typ eehh AAA?! Så jag har månadslön nu ist för timlön och jag tjänar hur bra som helst? Hur lycklig? ÖVERLYCKLIG!



ready to go!

.. snart så. Ska bara byta tröja, sen är jag klar. Vi hörs senare!




19 december

Godmorgon på er, har ni saknat mig? ;)
Sitter här och försökter piggna till med kaffe medans jag sminkar mig. Den här veckan är det jobb och julklapps inhandling. Jag har så himla många att köpa till, måste typ skriva upp alla så att jag inte glömmer någon? haha!
Aja, har inte bloggat i helgen för jag har haft mycket att göra. I fredags var jag ju med Anna, träffade lite annat folk också. Vi hade skit kul som vanligt. Sen på lösdagen var jag ganska seg, men det blev en lugn kväll hos min pojkväns mammas kompis med middag och lite julmys. Igår så myste jag med pojkvännen, gjorde julgodis med hans mamma och kollade bara på film.
Julkänslan börjar komma mer och mer ju, känner ni inte det? Det har ju kommit lite snö på backen också! Hur glad? så JÄÄÄVLA glad!



- latte maccihiato är goodast!, bara 86 kcal. I en vanlig är det typ 300? Greaat!

PARTEY!



- lyssnar på grym musik och taggar till lite med Anna, ikväll blir det party!

IM OUT

Nu ska jag äta, det blir lax med fetaost och pesto. MUMS! Sen drar jag till Jen och Anna, har inte träffat dom på ett tag så det ska bli kul.
Ska ni göra nått kul?


FREEEEDAG!

Guuuuud vad skönt. Har suttit sen i måndags och längtat till fredag. Ska ju träffa min Anna idag, vi ska ha lite skojj som bara hon och jag kan ;). Har ju inte träffat henne på ett tag, hon slutar sex och är i tungelsta typ sju. Så ska äta och göra mig lite i ordning så drar jag till henne och sen ska vi ut.




- haha, vitahelger suger. Nu har jag bara håret att fixa och att byta kläder, ses ute i vimlet?!

BYE!

Nu drar jag och min bäbis till Tim, är så HIMLA trött. Kommer somna direkt när jag kommer dit, roligt flickvän? hahaa. Wille är hemma med tims mamma i morgon när jag åker till jobbet. Hur snällt som helst, men nu ska jag packa. Hörs i morgon ONNNNNNNNNNNNNN FRIIIIIIIIIIIIIIDAAAAAAAAAAAAAAAAY!





- jag och min världens gulligaste Wille!

Dagens måltider!

Har typ inte haft någon matlust i överhuvudtaget idag men har försökt att få i mig lite efter som att då förbränner man lättare. Har såklart druckit massor med kaffe och citronvatten som också gör att förbränningen går lättare.
En macka till frukost med keso på, det enda jag kunde få i mig.
Till lunch var det julbord på jobbet, åt köttet men inte potatisen.
Till Mellanmål, 2 knäcke mackor med kalkon.
Till middag vart det stekt kycklig med grönsaker och en klick phiadelfia ost till.
Som sagt kosten går bra, det går nästan att äta all mat utan att bli fet. Men i rätt mängd!




- På jobbet, och bilder på min middag. Sorry för de suddiga bilderna!

Svar på tal

Kom precis hem ifrån jobbet. GUUUD så skönt! Vilket kaos det har varit, herregud. Haha fan mer skitsnack på jobbet än vad det någonsin var i skolan. Haha, sjukt! Aja, känner verkligen att jag kommer mer och mer in bland personalen och klarar av jobbet på egen hand, vet hur rutinerna går till, osv. Känns jätte bra, snart kommer lönen också. den lär ta slut lika fort igen, haha! Ska inhandla massor med julklappar, sen blir det att börja betala räkningar nu också. Vissa tycker det suger verkligen, men det känns skönt att inte behöva leva på mamma längre!

Aja, fick en rolig kommentar på inlägget om att jag saknar sommaren. Tjejen som skrev var såklart anonym, hon skrev: Palla lägga ut bilder på bara dig, du är fett fuuuul. Nått i den stilen, haha för det första vet jag att jag inte är ful och för det andra så är det ju trots allt min blogg? Så det är nog inte så konstigt att ni får se en massa bilder på mig. Haha folk är patetiska? Vem orkar lägga ner tid på sånt, att klanta ner på andra för att känna sig bättre själva?




- kiss my FAT as bitch! OMG, im georgeous!

GODMORGON

Skulle publiserats i morse, hade skrivit en massa och lagt ut bilder, men det funkade inte? Kommer inte alls ihåg vad jag skrev, men kan lägga upp bilderna!



Bildbooooomb

Guuud vad jag saknar sommaren! Kollar tillbaka på lite bilder från när familjen åkte tillhunnebostand, en bit utan för göteborg. Vi hade så himla mysigt, åkte till liseberg, solade, badade och bara tog det lugnt.
Nästa sommar är det party som gäller, om det blir som jag vill åker jag och lite kompisar till våran lägenhet i spanien. Sen vill jag åka till bödacamping. Sveriges största, skulle vara så himla kul. Men vi får se hur det blir med som sakerna..
Här är en bildbomb iallafall,





















- skitmysigt ställe! GUUUUUD vad jag saknar min systemkamera!

Dagens måltid/er!

Hej på er! Kom precis hem ifrån jobbet och haninge c, köpte torrshampoo. Behövs verkligen för mitt slitna hår (om jag inte tvättar det varje dag blir det fettigt) Jag har testat hur många torrshampoon som helst, men H&Ms är den bästa. Den täcker verkligen och blir inte vit. Den är awesome!
Den här veckan har jag försökt att äta lite mer än vanligt, eftersom jag knappt kan sova på nätterna. Äter fortfarande lite, men fler ggr per jag.
Frukost 1 knäckemacka med keso
Lunch ett halvt äpple och lite kyckling gryta
Mellanmål 2 flatbröd (haha, älskar namnet!) med ost på
Snart middag då blir det köttfärsås, utan grädde och utan pasta
. Så mycket godare utan och så mycket nyttigare?
Juste, fick en present utav ett barns föräldrar idag. Tyvärr så äter jag inte choklad å dom åker i soptunnan! ;)



- på jobbet idag, asmysigt med pojkvännens tjocktröja!

I want to break free

Godmorgon, blev inget inlägg igår. Det blir inte alltid som man han tänkt sig. Just nu sitter jag hemma och dricker kaffe, tims mamma körde hit mig för att lämna wille och göra mig lite i ordning. Är redan klar, så hinner med en massa nu ju!
Igår vart det bara tv tittande och prat. Kollade btw på twilight (Måste gå på bio och se breaking dawn ANNA!).
Kollade runt på nätet igår efter en topp till min kjol som jag ska ha på nyår, på nellys hittade jag en SKIT snygg. Vill inte visa er än, men vi får se vilken det blir när den kommer i brevlådan ;)!






- im out,


OMG

Ååh, vilken jävla väder det är ute?!! Man blåser typ iväg. Vi hade lucia fika idag på dagis, jättemysigt men samtidigt jättestressigt! Har inte haft någon julkänsla än förrän idag. :)
Har typ aldrig tid att blogga längre, jobbar sover och äter (eller? ..) bara känns det som. Men men jag lever iallafall, och träningen funkar som den ska och samma med dieten! Skulle ju ha en vit helg, men så blev det ju inte. Ska iallafall försöka vara nykter tills nyårsafton. ;)
Sover hos pojkvännen ikväll så blir nog ingen bloggning ikväll, men kan slänga iväg ett inlägg innan han kommer och hämtar mig.




- just nu

MAKE UP!

Drar iväg till jobbet nu, tänkte visa er steg för steg min sminkning! :) Ikväll är det luciacuppen i min gamla skola. Det är som en taradition att gå på den här i tungelsta! Så jag tar med mig min bästa vännina dit och ser hur det går för dem, har hört att ett lag ska ha team LADY GAGA, det får man ju inte missa?





- see yah bitches!

FRESH!

Nog om träning och kost, blir iallafall en kväll vid tven. Mysa lite med pojkvännen, träna och duscha! Hårinpackning, färgning av ögonbryna och måla naglarna!





- just nu

Dagens måltid/er!

Det har gått awesome med kosten idag, som sagt INGA kolhydrater (många tycker att det är bra med lite kolhydrater, men jag skippar det) Kaffe till frukost som vanligt (klarar ändå inte av att äta på morgonen) till lunch åt jag lite köttgryta, med grönsaker. Till middag åt jag en fetaost sallad med champinjoner, hur gott som helst och hur nyttigt som helst. Varför unna sig liksom?!.. Som t.ex i personalrummet på jobbet, där finns det hur mycket "godsaker" (eller vi börjar kalla det äckelsaker, för det är ju vad de egentligen är, right?) och ingen kan låta bli att äta. HERREGUD?!



- muuuums champinjoner och fetaostsallad!

HEJ, vad trevligt att ni hälsar på!

Så JÄVLA skönt att komma hem, ska träna lite idag på crosstrainern annars ska jag bara ta det lugnt. (mina magruntor syns jätte bra nu, glad tjej) Den bästa motivationen är att se resultat!



-it´s a looong way left!

..

älskar att vara ensam hemma, just nu dunkar jag musik och springer runt i underkläder. Måste skynda mig nu, hörs sen.

PUSSPUSS!


Från tims födelsedag

Dom hade gjort så mysigt med tårta och bullar, ljus och massor med annat. Såklart så åt jag ingenting :)!





TIPS!

Godmorgon mina söta vänner. Sitter här och dricker kaffe och försöker pigga till lite.. Mitt hår är så jävla slitet, så jag tänkte komma med lite tips för att få det lent och fint på bara några veckor.

* Använd alltid heat protector innan hårföning och plattning
* Försök att inte använda hårfön eller plattång så mycker som möjligt
* Istället för balsam, kör hårinpackning
* Sov med fläta
* Borta aldrig håret när det är blött
* Köp en dyr hårinpacking och använd den en gång i veckan (dom är mycket bättre än de billiga)
* Om du ska färga håret hemma, använt toning. Inte färgning!

Jag har en toning i håret nu, och efter som jag hade väldigt rött hår innan så kommer den färgen fram ju mer jag blöter håret, det bli alltså bara snyggare och snyggare! :) LOVE IT




USCH!

Godmorgon på er! Bloggade inte igår hade typ fullt upp. Först jobb sen att fira min älskling båda här och hos Sandra och eric! Visar bilder när jag kommer hem!
Har min äckligt fula everest jacka på mig idag.. Kan inte ha min nya på jobbet för att den är för kall. Kan inte ha min canadagoose för att det är en kort, kommer frysa ihjäl.. Så den här är den varmaste utav dom, bajs!
Ha en bra dag allesammans"




- Usch, fast under har jag min älskade stickade tröja från MC <3



WORK OUTFIT!

Avslutar dagen med att lägga upp bilder på min outfit idag som är tagna i badrummet på jobbet ;)! I morgon börjar jag nio så det är skönt, men ska upp lite tidigare och lägga fram tims presenter och fixa lite frukost åt honom. Gullig flickvän, right? :) GODNATT PÅ ER MINA KÄRA!



- bilderna jag (jag vet) är skit suddiga. väntar på min laddare till sk.

Den nakna snyggingen!

Klev precis ur badet, guud så skönt. Känner mig som en ny människa. Hade i hårinpackning också för mitt hår är fortfarande hur slitet som helst.. buhuuu. Målade naglarna också, så nu känner jag mig freeesch igen!




- och nu är myskläderna på!

DET SNÖAR!




- Skönt att vara hemma efter jobb på en måndag. Ska kolla på julkalendern (den verkade faktiskt ganska bra i år!) och så ska jag duscha.

Hörs senare

Dagens måltid/er!


Nutrilett till lunch, caffe latte smak
. Kan verkligen rekomendera den, jätte god och mättande! Till lunch åt jag subway med Anna, nyttigt och gott!Tog fulkornsbörd och kycklingbröst!




GRATTIS!

.. i förskott bejbi. Min älskling fyller år i morgon, köpte lite små saker nu. Men när jag får lön så ska jag bjuda på restaurang och köpa en annan sak till honom. Ni får se sen!

Köpte en stickad tröja och lite annat smått idag...


100% party

Hittade en bild från i helgen på mig och min finaste vän Jennifer!



- Inte den bästa kvaliten kanske, bilden är tagen i mörkret utan blixt. Jag har bara autoförbättrat den! :P

GODMORGON

Vaken men knappt vaken.. Har precis gjort mig i ordning klart. Ska bara borsta tänderna och sen i im ready to go! Ikväll när jag kommer hem är det städning som gäller, mig garderob ser ut som skit. Kläder översallt. Sen har jag två säckar med kläder som måste packas upp från flytten. HUR I HELVETE SKA JAG FÅ PLATS MED ALLT?



WHITEWEEKEND!

Känner att jag kanske ska ta en vit helg nästa helg. Känner att jag inte mår så bra, dricker varje helg. Antingen ena dagen eller båda. Min kropp börjar typ ta stryk, på riktigt. Plus det blir ju minus på intaget av kalorier! Festa kan man ju göra, men kanske inte dricka på ett tag? Måste rensa kroppen lite tror jag. I morgon är det måndag, alltså jobb. Ska bli kul att träffa alla söta barnen men känner mig ganska seg och vet inte hur mycket jag kommer palla men det är bara att ta sig i kragen och jobba.

Men jävligt kul har jag haft i helgen, men det har jag alltid med mina bästa! Även utan alkohol ;)


Mina fina tjejor!

Nu har jag gjort mig i ordning för lite kalas hos Tims kusin. Jag och Anna täffade ju Jennifer, behövde prata lite skvaller och skit o helgen  Det roliaste i helgen handlade om en plånboK? haha, kan ni gissa vad som hände? vad jag gjorde. Mohahahaha!





- vanlig klädsel, t-shirt & jeans. Smycken celvin kline!

bestis<3



- jag älskar den här bilden på oss! Den är så härlig, vi är så fina. Älskar dig!

2 AVDENT

Hej hopp, gummi snopp. Sitter här med Anna, vi har precis vaknat. Vi sitter här och firar andra advend! JAG ÄLSKAR JULEN! Bara tre veckor kvar till julafton nu! WEEEI!
Hade skit kul i fredags, Anna vann dock inte. Men hon är bäst iallafall!
Igår starade vi dagen hos Anna, skulle egentligent till Sandra och parta lite, men så blev det inte. Så vi tänkte ha en lugn dag. Men när vi kommer till mig så blev vi sugna på att dra ut så jag och Anna drack lite granna bara hon och jag och hade mys. Kvällen slutade ganska tidigt, vilket är skönt!
Nu ska vi göra oss i ordning för att möta upp Jen!



Bilder från helgen







PARTEEEEEEEEEEEEY


WHAT 2 WEAR?, - say NO to the dress!

guuud, vad ska jag ha på mig? vet i allafall att jag jag måste antingen köpa ett par svarta genomskinliga strumpuxor eller låna ett par utav min bejbi.
Ska packa ihop lite mer nu, måla naglarna sen drar jag iväg till Jen.






- Blir det sista, + svarta shorts och strumbyxor. Högklackad och svarta smycken.

'
Hörs senare ifrån Anna, el Jen!

YEAH BABY IT´S FRIDAY"

Nu har jag gjort mig lite o ordning för jobbet. Sedan ska jag hem igen och packa ihop kläder, smink, dricka ovs. Sen bär det av till Annis för att göra sig i ordning för kvällen. (Anna uppträder ju idag) Kom och hälsa på vettja! Jag kommer inte ihåg vad klubben heter, men kollar upp det!

Hoppas ni får en bra dag, glöm inte att hålla eran diet även fast det är helg! LOVE YAAH FATTIES!



Går inte att lägga upp bilder, men är lika snygg som vanligt :) Har lite lockigt hår idag!

Jobbääääät

Så nu är jag i ordning gjord. eller a, lite smink och mykläder. Min chef ringde nyss och frågade om jag kunde komma in tidigare, så det fick bli så  :)
Tänkte visa er min fina våg, vägde mig i förrigår och då hade jag gått ner 4,5kg. Jag tänker inte berätta vad jag vägde från början, jag gör det när jag gått ner till den vikten jag ville.

I MORGON ÄR DET JU FREDAG? Det händer en massa saker, ska på bio  (breaking dddddaaaaawwn) ska följa med Anna till sollentuna, hon ska vara med i en sångtävling. Och sen ska det bli massor med party, som vanligt ;)




RSS 2.0